Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 354/10.05.12: Ακυρος ο δανειακός όρος που απαγορεύσει την ανάκληση της εντολής του δανειολήπτη, για παρακράτηση του μισθού ή της σύνταξή του


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 354/10.05.12
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Τα δικαστήρια έχουν κρίνει ότι είναι άκυρος ο δανειακός όρος που απαγορεύσει την ανάκληση εκ μέρους του δανειολήπτη της εντολής του προς τις τράπεζες, για παρακράτηση του μισθού ή της σύνταξή του από τις τράπεζες για την εξυπηρέτηση των δανείων του.
Παρά τη σαφή αυτή κρίση των δικαστηρίων και παρά τη κατάθεση δήλωσης αρκετών δανειοληπτών ότι ανακαλούν την εντολή παρακράτησης του μισθού ή της σύνταξής τους, καταστήματα τραπεζών στα Χανιά συνεχίζουν να παρακρατούν τους μισθούς και τις συντάξεις δανειοληπτών.
Η Ένωση Καταναλωτών Δανειοληπτών, Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης‘‘ΙΝΚΑ Κρήτης’’ καλεί τους δανειολήπτες που υφίστανται αυτής της μορφής την καταχρηστική συμπεριφορά εκ μέρους των τραπεζών, να προσέρχονται στα γραφεία του ΙΝΚΑ Κρήτης στην Κίσσαμο (Γιαννουδοβαρδή 19-τηλ.2822022642) ή στο παράρτημα του ΙΝΚΑ Κρήτης στα Χανιά (οδός Ρενιέρη αριθ. 4 τηλ. 28210 44474) απευθυνόμενοι στον επιστημονικό μας συνεργάτη Δικηγόρο κο Νικόλαο Ντερμανάκη.
Σημαντική η συνεργασία του γνωστού –κοινωνικού- δικηγόρου Χανίων
κου Νίκου Ντερμανάκη με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.
Ο δικηγόρος κος Νίκος Ντερμανάκης, δέχεται απ ευθείας τα αιτήματα και τις ανάγκες σας για νομική υποστήριξη στα γραφεία του ΙΝΚΑ Κρήτης στη οδό Ρενιέρη 4 Χανιά 73134 Δικαστήρια (τηλ. 28210 44474) όπου μπορούν απ ευθείας να τον συναντούν οι καταναλωτές.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.                                  Ο δικηγόρος Χανίων
Γιάννης Αννουσάκης                                 Νίκος Ντερμανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου