ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ  ΑΙΤΩΛΙΑΣ  &  ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
200 ΧΡΟΝΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παπαδήμος…αφορολόγητος! Για εισόδημα 2.238.484,09 ευρώ πλήρωσε φόρο...511 ευρώ !!!!


http://www.antinews.gr/2012/04/29/158672/

Όπως λέει η λαϊκή παροιμία “στου αλλουνού τον κ..λο, σαράντα ξυλιές δεν είναι τίποτε”.
Έτσι είναι και οι σωτήρες μας: με ευκολία μας πετάνε στη μούρη τη συνενοχή με τις εξυπνάδες του Πάγκαλου “μαζί τα φάγαμε”, “όλοι είμαστε ένοχοι”, με ευκολία προτείνουν μειώσεις μισθών για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα, αλλά πάντα για τους άλλους !
Η αποκάλυψη της εφημερίδας “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, είναι η συνέχεια ενός εξαιρετικά σημαντικού άρθρου του taxalia, που διέλαθε της προσοχής των περισσότερων (πλην της καλής εφημερίδας, που το έψαξε).
Για θυμηθείτε λίγο pls, τι γράφαμε την 1η Μαρτίου:
http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_9134.html
Κόβουν και ράβουν λοιπών οι κυρίαρχοι, κατά τα μέτρα τους. Αμοιβές εκατομμυρίων ευρώ, είναι -νόμιμα αλλά όχι ηθικά- αφορολόγητες. Από την άλλη, ψιλικατζής με τζίρους 5 και 10 ευρώ την ημέρα, θα πληρώνει ντε και καλά φόρους και τέλος επιτηδεύματος και χαράτσια και τεκμήρια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου