Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 320/02.02.12: H αηδία να σταματήσει καθώς και το Rock and Roll της Black Rock- ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΣ υπήρξε ούτε θα υπάρξει, όσο ζει ο Γιάννης Κωστόπουλος

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 320/02.02.12
ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΣ υπήρξε ούτε θα υπάρξει, όσο ζει ο Γιάννης Κωστόπουλος, για να γίνει διαζύγιο.
 
http://tinyurl.com/85c2dx4 Οριστικό το διαζύγιο μεταξύ Alpha Bank και Eurobank
Το διαζύγιο της Alpha Bank με την Eurobank είναι δεδομένο χωρίς να είναι μάλιστα συναινετικό
02 Φεβ 2012 - 07:05
Αυτή η γελοιότητα αυτή η αηδία πρέπει να σταματήσει. Καθώς και το Rock and Roll της Black Rock (rock and roll) είναι είδος μουσικής που αναπτύχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής περί τα τέλη της δεκαετίας του 1940 και γνώρισε ...)
 
Το deal των «νεκρών» τραπεζών
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2011 00:55
Ντόμινο εξελίξεων από το deal AlphaΒank - Εurobank
Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στη συγχώνευση ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  09:20 28.08.11
Για ποιόν δουλεύει τελικά η Blackrock; Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 00:57
Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για μια διαδικασία υψηλού βαθμού εμπιστευτικότητας, καθώς τα στελέχη της BlackRock συνεπικουρούμενα κι από στελέχη της Ernst & Young θα εισέλθουν στα άδυτα των αδύτων του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Θα αποκτήσουν δηλαδή ανυπολόγιστης αξίας πληροφορίες όχι μόνο για την ποιότητα του χαρτοφυλακίου των υπό έλεγχο τραπεζών αλλά ακόμη και για τους δανειολήπτες: τι χρωστούν και με τι όρους, χρηματοοικονομική τους υγεία, συμμετοχές και εγγυήσεις που έχουν προσφέρει σε άλλες επιχειρήσεις κ.λπ. Πρόκειται για ένα υψηλής αξιοπιστίας ανάγλυφο του ελληνικού επιχειρηματικού χάρτη, στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση ούτε και στελέχη της κεντρικής τράπεζας, για ευνόητους λόγους.
Πως όμως θα αξιοποιήσει η BlackRock αυτό το ανεκτίμητο υλικό που θα αποκτήσει για τις ελληνικές επιχειρήσεις;………… «Καθώς υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα, αρχίζουν να παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες», δηλώνει στην αμερικανική εφημερίδα ο Τζιμ Κίναν, επικεφαλής του τμήματος μοχλευμένων χρηματοπιστωτικών χαρτοφυλακίων και επενδύσεων της BlackRock. «Η BlackRock», συνεχίζει η εφημερίδα «αγοράζει χρέος εταιρειών στην Ευρώπη, την Λατινική και Κεντρική Αμερική», συνεχίζει η εφημερίδα, μεταφέροντας τα λόγια του στελέχους της.
Κι εδώ ακριβώς είναι που γεννιούνται τα ερωτήματα, καθώς η σύγκρουση συμφέροντος είναι πασιφανής! Γιατί δεν μπορεί η ίδια εταιρεία που με το ένα χέρι κινείται σε αυτές τις αγορές και αγοράζει επιθετικά εταιρικό χρέος, υψηλού μάλιστα κινδύνου, με το άλλο χέρι να ανοίγει τα βιβλία των τραπεζών και να εισέρχεται σε επτασφράγιστα επιχειρηματικά μυστικά! Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γεννά πολλές σκέψεις η σπουδή του ΔΝΤ να επιβάλει την BlackRock, όπως έκανε και στην Ιρλανδία πριν την φέρει στην Ελλάδα. Στη σύμβαση αλήθεια που υπέγραψε με την Τράπεζα της Ελλάδας και το ελληνικό δημόσιο έχει δεσμευτεί να απέχει από τέτοιες πράξεις; Κι αν έχει δεσμευτεί δεν θα πρέπει τώρα το ελληνικό δημόσιο να καταγγείλει τη σύμβαση και να τους διώξει όσο ακόμη είναι καιρός;
Μπράβο Γιάννη Κωστόπουλε Τραπεζίτη, off  και αυτό το, τον αράπη κι αν τον πλένεις …., αφού κατάφερες και άσπρισες και την BlackRock.
Σημείωση ΙΝΚΑ : Από την σούμα των ανωτέρω φαίνεται πως δουλεύει για τον εαυτό της, παρέχοντας και στους ελεγχόμενους την σχετική αντιπαροχή, αφού δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή. (memory me) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου