Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Απομακρύνονται οι εκλογές τον Φεβρουάριο! Ο Παπαδήμος τον Απρίλιο στις ΗΠΑ – Πώς πάνε να συνδέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα με τις κάλπες!

http://olympia.gr/2011/11/29/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85/

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για την ημερομηνία των εκλογών, η οποία όπως φαίνεται δεν θα είναι στις 19 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λευκός Οίκος κάλεσε τον Λ. Παπαδήμο στις ΗΠΑ τον Απρίλιο και μάλιστα στις 19 του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν τον Λουκά Παπαδήμο πρωθυπουργό της Ελλάδας μέχρι τότε.
Από την άλλη, έχουν αρχίσει συνδέουν το να αποκτήσει η Ελλάδα πρωτογενή πλεονάσματα με την ημερομηνία των εκλογών.
Όταν δηλαδή, θα τα πετύχουμε, τότε θα μπορέσουν να γίνουν εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δείγμα, θα έρθει στις αρχές Απριλίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο εφαρμογής του προϋπολογισμού για το 2012. Αν δεν το πετύχουμε τότε, η παράταση θα πάει τουλάχιστον μέχρι το β’ τρίμηνο που τελειώνει τον Ιούνιο!
Μπορεί Βενιζέλος και Καρατζαφέρης να εκτιμούν ότι η ημερομηνία των εκλογών θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν (και γράφαμε από την πρώτη στιγμή) οι εκλογές θα αργήσουν . . . Δυστυχώς πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου