Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ρωσία: Η "απρεπής" χειρονομία τηλεπαρουσιάστριας προς τον Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16479:russia-hosts-unseemly-gesture-for-obama-videos&catid=88:2010-03-14-17-50-34&Itemid=141
Limanova
Σε απόλυση της δημοφιλούς και βραβευμένης παρουσιάστριας, Τατιάνας Λιμάνοβα, προέβη χθες το ρωσικό κανάλι REN TV, έπειτα από την «απρεπή» χειρονομία που έκανε η ίδια κατά την αναφορά του ονόματος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Στις 14 Νοεμβρίου, η Λιμάνοβα, καθώς παρουσίαζε μια είδηση σχετικά με τον πρόεδρο των Η.Π.Α, σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού προς την κάμερα.
Η χειρονομία έφερε σε ιδιαίτερη αμηχανία τα στελέχη του σταθμού, καθώς το REN TV είναι ένα ιδιωτικό κανάλι που ελέγχεται από τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν και εκπέμπει σε τηλεοπτικό κοινό 120 εκατομμυρίων ατόμων.
Η αναστάτωση εντάθηκε ακόμα περισσότερο, όταν το συγκεκριμένο πλάνο έκανε μέσω ίντερνετ, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το γύρο της Ρωσίας, αλλά και των δυτικών ευρωπαϊκών χωρών.
Αρχικά, το κανάλι προσπάθησε να δικαιολογήσει τη χειρονομία της Λιμάνοβα. Ειδικότερα, ανέφερε ότι η παρουσιάστρια είχε την εντύπωση πως εκείνη την ώρα δεν φαινόταν η ίδια στην οθόνη, αλλά ακουγόταν μόνο η φωνή της, η οποία πλαισίωνε τις εικόνες κάποιου ρεπορτάζ. Έτσι, η «κίνησή» της ήταν «μια χιουμοριστική απάντηση προς τους τεχνικούς του στούντιο, οι οποίοι προσποιούνταν ότι υπέσκαπταν τη δουλειά της».
Ωστόσο, χθες στελέχη του σταθμού προέβησαν σε απόλυση της Λιμάνοβα, χαρακτηρίζοντας την πράξη της «μη αποδεκτή» και «μη επαγγελματική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου