Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ - ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ": ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΟΣΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29

Χθες ο ΣΚΑΙ έκανε κάτι πολύ απλό, αλλά που δυστυχώς σπανίζει στην "ελληνική τηλεόραση": Εξέτασε την υπόθεση Βατοπαιδίου ρίχνοντας φως σε όλα τα "επιχειρήματα" όσων κραύγαζαν για "σκάνδαλο". Το αποτέλεσμα, κωμικοτραγικό! Γιατί το λέμε αυτό; Δείτε και θα καταλάβετε, πώς ορισμένοι απατεώνες έστησαν μια υπόθεση με ανύπαρκτο υπόβαθρο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα. Καμαρώστε τους τηλε-εισαγγελείς που ωρύονταν για "το μεγαλύτερο σκάνδαλο της νεοελληνικής ιστορίας" κι έριχναν τόνους λάσπης (ένα απλό παράδειγμα, γνωστό δημοσιοκαφρικό λαμόγιο έλεγε πως "μόνο στην Εθνική το Βατοπαίδι έχει 125 λογαριασμός" - τελικά η έρευνα των δικαστικών αρχών αποκάλυψε πως συνολικά η Μονή είχε 6 λογαριασμούς!!!), σε ένα απίστευτο ξεβράκωμα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Επειδή αρκετοί, άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι όχι, θα εκφράσουν τις ενστάσεις τους για το γεγονός πως η συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε από το "αμαρτωλό" ΣΚΑΙ, λέμε το εξής: Εννοείται πως δεν ξεχνάμε τον βρώμικο ρόλο του συγκεκριμένου σταθμού, με τις στενές σχέσεις με σιωνιστικά διευθυντήρια, την διαστρέβλωση της Ιστορίας και τις ύβρεις εναντίον του Χριστιανισμού ακόμα και Μεγαλοβδομαδιάτικα. Όμως, οφείλουμε να προβάλουμε αυτή την ώρα εκπομπής, που είναι η μοναδική (!!!) ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες άλλων, που αποδομεί μία προς μία τις κατηγορίες του "σκανδάλου". Κι αυτό έγινε, πολύ απλά επειδή κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους όπως οφείλουν, αν θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου