Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μίλησε και ο κόσμος της ΑΕΚ: «160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό»!

http://www.aek365.gr/a-152743/o-kosmos-ths-aek-milhse.htm

Πανό που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις την τραγική κατάσταση της Ελλάδας μετά το μνημόνιο και το «κούρεμα» ανάρτησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ


Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης. Η χώρα ζει στιγμές οικονομικής εξαθλίωσης μετά το μνημόνιο και το κούρεμα και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση στο θέμα που αφορά κάθε Ελληνα, ανεξαρτήτου ομάδας (κάτι που έγινε σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα).
Παρά τον εξονυχιστικό έλεγχο στην είσοδο των οργανωμένων οπαδών της Ενωσης στην Θύρα 31, οι Ενωσίτες κατάφεραν να περάσουν δύο πανό που ανέφεραν  «160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό», «Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα», ενώ απέναντι υπήρχε ακόμη ένα πανό «Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε!», "Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους". Μάλιστα, στο πρώτο λεπτό του αγώνα από τα μεγάφωνα ακούστηκαν εντολές να κατέβουν τα πανό με τον κόσμο της ΑΕΚ να αντιδρά και να φωνάζει «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» και το "Γαμ.... και τον Αρη και τον πρωθυπουργό", καθώς και εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου