Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ενωμένη Αριστερά έχει πατριωτικό καθήκον να σταματήσει την "συμμορία των δολοφόνων"!

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7623


Είναι επιτέλους η ώρα της Αριστεράς. Είναι η ώρα η Αριστερά να επανορθώσει για τα εγκληματικά λάθη που έκανε από τον εμφύλιο ως σήμερα στην διάρκεια της ματωμένης ιστορίας της.
Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να ενώσουν τις δυνάμεις τους  κραυγάζοντας ένα ηχηρό ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ της  κυβέρνησης των αμοραλιστών. Ένα ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ των πολιτών.
Είναι ιερό καθήκον της Αριστεράς που είναι «χρεωμένη» ακόμη και με κουπόνια του Χριστοφοράκου η με τη γελοία και προδοτική συγκυβέρνηση, να ορθώσει το ανάστημά της κόντρα στη λαίλαπα που η κυβέρνηση των ανικάνων αμοραλιστών μας ετοιμάζει.
Καλούμε την Παπαρήγα, τον Τσίπρα και τον με λένε «Φώτη (Κουβέλη) κι όπως θέλω το γυρίζω» να σκεφθούν πάνω και πέρα από τα μικρομάγαζά τους, τα οποία δεν θα υπάρχουν σε μια καιόμενη χώρα.
Είναι πατριωτικό καθήκον η ολοκληρωτική αντίσταση στον ευτελισμό της ζωής μας.
Οφείλουν να πουν στους πολίτες να μην φοβούνται τη Χρεοκοπία του Παρακράτους και των Τραπεζών.
Οφείλουν να προστατέψουν τους ηλικιωμένους, τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες, τους αδύναμους.
Όλοι μαζί μπορούμε!
Μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας Τράπεζας της Αριστεράς η ενός Νοσοκομείου για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να υπερασπισθούν την υγεία τους.
Είναι η ώρα η Ελληνική Αριστερά να κλονίσει τα θεμέλια του χυδαίου μεταπολιτευτικού συστήματος με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και την ανομία.
Κάτω από την ομπρέλα της Ενωμένης Αριστεράς και με το σύνθημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου.
Καλούμε λοιπόν τους ηγέτες της Αριστεράς να αφήσουν τις μαλακίες και τους προσωπικούς-κομματικούς εγωισμούς και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φύγει «η συμμορία δολοφόνων» που μας κυβερνά…
 Αρίστος Περράκης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου