Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο "ΝΙΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ"

http://attikanea.blogspot.com/2011/09/blog-post_3003.html

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ
ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΝΙΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ 
 
Α.Γ.

Σαββόπουλος: Οι μαθητικές ποδιές είναι σέξι και ξυπνούν πόθους κάτω από τα θρανία

Ετοιμάζει παράσταση στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο

Σε ραδιοφωνική εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος μίλησε ο Διονύσης Σαββόπουλος.Η ραδιοφωνική κουβέντα αφορούσε τη νέα μουσική παράσταση που θα ανεβάσει ο Διονύσης Σαββόπουλος στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και περιέχει τη μουσική για τους «Αχαρνής» και τον «Πλούτο», καθώς και ένα δεύτερο μέρος με γνωστά τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.
Στην παράσταση θα συμμετάσχουν και 200 παιδιά από τη χορωδία του Αρσακείου. Όπως είπε ο τραγουδοποιός, «όταν με ρώτησε η δασκάλα τους τι να φορέσουν στην παράσταση, της απάντησα "μα τις ποδιές τους, φυσικά!"»...
«Δεν υπάρχουν πια ποδιές κύριε Σαββόπουλε» του απάντησε η δασκάλα....
«Κρίμα. Κυρία μου, δεν ξέρετε τι σέξι είναι οι μαθητικές ποδιές, τι πόθους ξυπνούν κάτω από τα θρανία» της απάντησε ο Σαββόπουλος.

Πρόκειται για μια παράσταση που την αφιερώνει στους «συνεργάτες της νιότης» του (ανάμεσά τους στους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου), όπου θα επανασυστήσει στο κοινό τη δουλειά του πάνω στις δύο κλασικές κωμωδίες του Αριστοφάνη «Αχαρνής» και «Πλούτος». Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, ενώ η ίδια παράσταση πρόκειται να παρουσιαστεί και στο Αρσάκειο των Τιράνων, όπως ανακοίνωσαν οι Δ.Σαββόπουλος και Γιώργος Μπαμπινιώτης, που ζήτησε από τον Διον. Σαββόπουλο να κάνει αυτή την παράσταση.

«Όταν ο κ. Μπαμπινιώτης μου έκανε την πρόταση, την δέχθηκα με χαρά και αμηχανία. Με αμηχανία γιατί έχω χρόνια να το παρουσιάσω, είναι ένα έργο πολυπρόσωπο και ο προγραμματισμός μου ήταν διαφορετικός» δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο τραγουδοποιός. «"Να πας" μου είπε η σύζυγός μου που το Αρσάκειο ήταν το σχολείο της. "Θα είναι πολύ συγκινητικό". Ε, και τι να κάνω; Ήρθα» είπε



Πηγή ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου