http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/09/911.html
Οι εικόνες αυτές δημοσιεύονται σε φωτογραφικό άλμπουμ που τιτλοφορείται "Retrieved" και θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, ενώ παράλληλα θα εκτεθούν σε έκθεση που θα φιλοξενήσει γκαλερί στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφος ονόμασε τα πορτρέτα αυτά ''Βρέθηκαν'' για να τιμήσει το έργο των σκύλων αυτών, αφού βρήκαν πολλούς επιζήσαντες κάτω από συντρίμμια, μέσα σε άθλιες συνθήκες.
H 13χρονη σήμερα Moxie από την Μασαχουσέτη έφτασε μαζί με τον χειριστή της Mark Aliberti, στο World Trade Center το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου και έψαχνε ανάμεσα στα συντρίμια για οκτώ μέρες.
Η Τάρα, 16 ετών σήμερα και επίσης από τη Μασαχουσέτη έφτασε τη νύχτα της 11/9. Έψαχνε ακούραστη μαζί με τον χειριστή της για οκτώ ημέρες.
Ο 12χρονος Κάϊζερ από την Ιντιάνα ξεκουράζεται πια στο σπίτι του. Έψαχνε για πολλές μέρες στα συντρίμια.
Η Bretagne και η ιδιοκτήτριά της Denise Corliss από το Cypress του Texas, έφτασαν στην Νέα Υόρκη την 17η Σεπτέμβρη και έμειναν να ψάχνουν στα συντρίμια για δέκα ολόκληρες μέρες.
Εδώ η Bretagne κάνει ένα διάλλειμα από τη σκληρή εργασία μαζί με την χιερίστριά της Denise.
O Scout και ένα άγνωστο σκυλί ξαπλώνουν για λίγη ξεκούραση ανάμεσα στα συντρίμια στο Ground Zero. Είναι δύο από τα περίπου εκατό σκυλιά που έλαβαν μέρος στη διάσωση επιζώντων ανάμεσα στα συντρίμια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου