Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μια ΚΕΡΑΤΙΩΤΙΣΑ απαντά στον Παπουτσή (μέσα από το μπλογκ "Αττικά Νέα")

http://attikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_8766.html

    Μια απάντηση με... πολλούς αποδέκτες
"Ο αγώνας της  Κερατέας και όλης της Λαυρεωτικής δεν  τελείωσε.    Τώρα αρχίζει πιο σοφός, πιο οργανωμένος, πιο αποτελεσματικός.  Τιμή στους αγωνιστές που τα έδωσαν όλα, χωρίς υστεροβουλίες και εξαργυρώσεις". 

Ο   αλησμόνητος  εδώ στην Κερατέα  Υπουργός προστασίας  κάποιων (γνωστών και αγνώστων) πολιτών Κος Παπουτσής, με τις δηλώσεις του ότι « η Κερατέα ήταν η προπόνηση των ταραχοποιών που έδρασαν και στο Σύνταγμα»   αφού αναρωτηθεί  το γνωστό  « που είσαι νιότη πού ’λεγες  πως θα γινόμουν άλλος» ας  ακούσει  και κάποια άλλη άποψη, αν το συνηθίζει .
1.  Η Κερατέα ασφαλώς ήταν η προπόνηση  του στρατού καταστολής, δηλ. του μισθοφορικού στρατού της ΕΛ-ΑΣ, όπως αυτή  έχει καταντήσει  (από τις εντολές προς άμεση εκτέλεση που της δίνει η εκάστοτε κυβέρνηση.)                                                                       
2.  Ο στρατός αυτός των κατακτητών, που για 5 μήνες είχε καταλάβει τη λεωφόρο Αθηνών – Λαυρίου, είχε αιχμαλωτίσει τους κατοίκους του Οβριοκάστρου και...
των κοντινών οικισμών και με απίστευτη βία ( που τελικά έγινε πιστευτή και από τους Αθηναίους στο Σύνταγμα) χτυπούσε ανθρώπους,  παρκαρισμένα  αυτοκίνητα και έριχνε ασφυξιογόνα  έξω και  μέσα στην πόλη, στα ισόγεια σπίτια  και στις ανοιχτές μπαλκονόπορτες σε ορόφους, αυτός ο στρατός  απέδειξε για άλλη μια φορά  το « ήθος» και την  »επαγγελματικότητά του» στο μόνο που ξέρει καλά:  τη ν  καταστρατήγηση κάθε νομιμότητας και τη συνεργασία με το παρακράτος  ( βίντεο υπάρχουν αρκετά, αν δεν τα είδατε!!!)                                                                                                                                                 
 3.  Οι πολίτες αυτής της χώρας, σε  τούτες τις στιγμές  ξεπουλήματος του τόπου μας  στα οργανωμένα διαπλεκόμενα  συμφέροντα,  με την πλάτη στον τοίχο  μόνο εμπρός μπορούνε να πάνε. Εμείς το επιχειρήσαμε και το καταφέραμε.  Τα ΜΑΤ εδώ δεν θα ξαναπατήσουν, ούτε φανερά ούτε κρυφά.                                                                                                                         
 Και ας προσέχουν τα λόγια τους από τους κυβερνόντες    ( όποιοι και όποτε)   όσοι αναφέρονται στην Κερατέα. Αν νομίζουν ότι με τις δρομολογημένες ανήθικες προσπάθειες να μας φορτώσουν δύο  αδιευκρίνιστης τεχνολογίας εργοστάσια και μία χαβούζα, (που κάποιοι πίστεψαν ότι θα  είναι και υψηλών προδιαγραφών!!) εμείς θα μείνουμε σιωπηλοί, πετώντας στα σκουπίδια  το μεγαλειώδη αγώνα μας, κάνουν τεράστιο λάθος.                             
Ο αγώνας της  Κερατέας και όλης της Λαυρεωτικής καθόλου δεν  τελείωσε.    Τώρα αρχίζει πιο σοφός, πιο οργανωμένος, πιο αποτελεσματικός.  Τιμή στους αγωνιστές που τα έδωσαν όλα, χωρίς υστεροβουλίες και εξαργυρώσεις. 
Κι αυτοί είναι πάρα πολλοί.

  Μάχη Δημοπούλου  ( κάτοικος Κερατέας, καλλιτέχνης-εκπαιδευτικός )



Πηγή email Μάχης Δημοπούλου

                                         Το σχόλιο του attikanea
Μια επιστολή με πολλούς... αποδέκτες...που μας αντιπροσωπεύει και ως blog που έχουμε δώσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ αγώνες κατά όσων επιβουλεύονται να εγκαταστήσουν χωματερή στην Κερατέα, χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο και ανέντιμο τρόπο.
Η Κερατέα δεν κοιμάται! 
ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ και θα δώσει την απάντησή της όταν έρθει η ώρα...
Αυτό ας το θυμούνται όσοι νομίζουν ότι... οι επιλογές τους και τα άνομα σχέδιά τους θα περάσουν.
Αυτό, ας το σκεφθούν, όσοι χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να θίξουν υπολήψεις και να κλείσουν στόματα, που αποκαλύπτουν τα ύποπτα παιχνίδια τους.
Όταν κρίνουμε ΕΜΕΙΣ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, θα μιλήσουμε και θα βγάλουμε στο φως όσα κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν κρυμμένα...

Η επιστολή της κυρίας Μάχης Δημοπούλου, εστάλη, απ' ότι μας πληροφόρησε η ίδια, και στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου