Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φρίκη και αηδία! Την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν, η αυλή της εξουσίας “βολεύεται” οικογενειακώς σε προνομιακές θέσεις!

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/06/blog-post_9048.html

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/bastille_thevenin.jpg?w=383&h=269Είδαμε χθες την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του υπουργού κυρίου Δρούτσα είναι διορισμένη στο ΑΠΕ!Τρομακτικές καταγγελίες για το ΑΠΕ… διορισμένη γυναίκα υπουργού στο πρακτορείο, θεσμική απάντηση υπεράσπισης της!
Όχι μόνο δεν υπήρξε διάψευση ή έστω μία δικαιολογία, αλλά η ιστοσελίδα του ΑΠΕ χρησιμοποιήθηκε για προώθηση προσωπικών θέσεων σε θέμα ηθικής τάξης!
Σήμερα τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εξοργίζουν και τον πιο καλόπιστο πολίτη. Διορισμοί – μαϊμού, γαϊτανάκι νεποτισμού, λες και κάποιοι έχουν κληρονομικό δικαίωμα στην εργασία και την απολαβή δημοσίου πλούτου, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πολίτης κοιτάζει τα παιδιά του στα μάτια ανήμπορος να τους προσφέρει! Δείτε τις απίστευτες αποκαλύψεις με τα στοιχεία εδώ: Ο ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΥΣΙΚΟΣ!
Είναι αδύνατον να το δεχτούμε. Μιλάμε για εκτροπή του ίδιου του πολιτεύματος σε καθεστώτα φασιστικού τύπου όπου περίεργες κάστες διαπλέκονται, συγγενείς και αυλικοί πεφτουν σαν τις ακρίδες στον δημόσιο πλούτο την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται.
Δεν είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνουν. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ατιμώρητοι. Δεν είναι δυνατόν να εξευτελίζουν έτσι τους Έλληνες και το πολίτευμα. Μπορεί να ακουστεί συνωμοσιολογικό αλλά όλα τα στοιχεία αφήνουν την εντύπωση ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν την πατρίδα σε έναν φαύλο κύκλο ανωμαλίας και χάους.
Φανταστείτε ότι μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει επέμβει ούτε εισαγγελέας, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία παραίτηση έτσι, για τα μάτια του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου