Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!

http://www.aek365.gr/a-117872/ta-dakrua-tou-lumpe.htm

Ο Νικόλας «έσπασε» στη συνέντευξη Τύπου όταν αφιέρωσε αυτό το Κύπελλο σε δύο μικρά παιδιά, ΑΕΚτζήδες, που είναι στο κρεβάτι του πόνου - Αναλυτικά όσα είπε ο Λυμπερόπουλος σε μία κατάθεση ψυχής για όλα


Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, MVP του τελικού, στη συνέντευξη Τύπου. Ο Νικόλας δεν άντεξε και «έσπασε» όταν κλαίγοντας αφιέρωσε το Κύπελλο σε δύο μικρές ΑΕΚτζήδικες ψυχές που δίνουν τη δική τους μάχη. Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

«Είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας σε μία δύσκολη χρονιά. Εύχομαι πραγματικά αυτός ο τίτλος να είναι η αρχή για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα όπως τη φανταζόμαστε. Εύχομαι να μην είναι μία... ασπιρίνη. Θα μου επιτρέψετε σε αυτό το σημείο να αφιερώσω αυτό τον τίτλο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Στον κόσμο της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα, στους συμπαίκτες μου που καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια. Στο προπονητικό τιμ, στους φροντιστές. Σε όλους όσους δούλεψαν να τα καταφέρουμε. Αλλά πάνω απ' όλα το αφιερόνω σε δύο μικρούς φίλους που εύχομαι να πήραν πολύ μεγάλη χαρά τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη! Δύο ψυχούλες, ΑΕΚτζήδικες που δυστυχώς βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου. Εύχομαι να γυρίσουν πίσω τους υγιείς. Να ξέρουν ότι έχουν πάντα ένα δικό τους άνθρωπο όποτε τον χρειαστούν».

Νίκο, η δικαίωση για σένα ήρθε αργά. Τελείωνεις ιδανικά την καριέρα σου ή συνεχίζεις;

«Είναι μία δική σας άποψη και το σέβομαι. Δεν νοιώθω όμως αδικημένος. Το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει πολλά. Έφτασα στα 36 μου χρόνια και με αγαπούν όλοι. Μου μιλάνε με το μικρό μου όνομα και είναι ευχάριστο αυτό. Ίσως να είχαμε καταφέρει να πάρω περισσότερους τίτλους. Δεν εξαρτιώταν όμως αποκλειστικά από μένα. Αυτό που καταφέραμε απόψε, δεν το κατάφερα μόνος μου, αλλά όλοι μαζί. Αυτή τη στιγμή χαιρόμαστε, γελάμε, είμαστε όλοι ευτυχής και θα δούμε».

Θα κάνεις και εσύ ένα σχόλιο - απάντηση γι' αυτά που είπε ο κ. Δώνης;

«Το παραμικρό...».

Είναι γνωστό το ήθος σας. Είστε αγαπητός. Η θέση των ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα είναι διαφορετική απ' ότι όλων των άλλων...

«Νομίζω ότι στην Ελλάδα γίνεται μεγάλος ντόρος πάνω σε αυτό. Οι παίκτες είναι παράδειγμα προς μίμηση με το ήθος που δείχνουν στο γήπεδο και έξω απ' αυτό. Δυστυχώς αυτοί που έχουν στα χέρια τους την τύχη το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλουν να δώσουν λύση. Αν κάτσουμε κάτω θα βρούμε λύση. Επιτέλους αυτό παρακαλάμε: ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να παίρνουμε τα παιδιά μας και να πηγαίνουμε στο γήπεδο».

Ανθρώπινα πως το είδατε αυτό που έγινε;

«Όλοι θα ένοιωθαν καλύτερα αν καθόντουσαν στις θέσεις τους όλοι και κάναμε το γύρο του θριάμβου. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτή την κατάντια. Εσείς οι δημοσιογράφοι είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι που έχετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορείτε να επηρεάσετε καταστάσεις και θεωρώ ότι μπορείτε να κάνετε αγώνα πάνω σε αυτό. Όλη την ημέρα να το λέτε και να πιέζετε τους αρμοδίους και να πάρουν αποφάσεις. Πριν καιρό έδωσα μία συνέντευξη και είπε ότι σύντομα θα έχουμε νεκρό ποδοσφαιριστή. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν βλέπω να γίνετε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου