Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μια σημαντική ανακοίνωση από το ΚΕΜΟΠ Ναυπάκτου

Αγαπητή/έ φίλη/ε,
Το ΚΕΜΟΠ, είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που φιλοδοξεί σε μιά εποχή γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασίες και επαφές για μιά σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα για τις οποίες θα ενημερώνεσθε μετά από 15 ημέρες στην καινούργια ιστοσελίδα του.
Μία από αυτές είναι επανελειτουργία του Γραφείου Ψυχοκοινωνικής Στήριξης κατ' αρχήν στην Ναύπακτο στις 10.3.2011. Στόχος η δωρεάν παροχή υπηρεσιών. σε άτομα/οικογένειες που χρήζουν στήριξης. Υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης, συμβουλευτικής, νομικής, ενημέρωσης για παροχές, παραπομπή και συνοδεία σε Δημόσιες Υπηρεσίες.
Το πρώτο διάστημα θα λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. με τη υποστήριξη δύο κοινωνικών λειτουργών. Φιλοδοξούμε να καταφέρουμε να λειτουργεί περισσότερες ημέρες και κυρίως τις απογευματινές ώρες που εξυπηρετεί μαθητές, έργαζόμενους. Όραμά μας η λειτουργία παρόμοιου γραφείου στην Πάτρα.
Στην προσπάθειά μας αυτή ζητάμε να γίνεται αρωγός. Χρειαζόμαστε την εθελοντική προσφορά δικηγόρου, κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων για την απογευματινή βάρδια.
Ήδη έχουμε την εθελοντική προσφορά της αγαπημένης φίλης και εθελόντριας επί σειρά ετών του ΚΕΜΟΠ κας Έλλης Μπέτση , Κοινωνικής Λειτουργού, για να παρέχει τις υπηρεσίες της 2 Σάββατα τον μήνα.
Σκεφθείτε.... και ανταποκριθείτε στο αίτημά μας. Επίσης προωθείστε το αίτημά μας σε όσους κοινωνικούς επιστήμονες γνωρίζετε. Είναι και αυτό μιά προσφορά!!!
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΕΜΟΠ στο 2634021080 begin_of_the_skype_highlighting 2634021080 end_of_the_skype_highlighting ή στο 6948751216 begin_of_the_skype_highlighting 6948751216 end_of_the_skype_highlighting.
Σας ευχαριστώ πολύ
Η Πρόεδρος του ΚΕΜΟΠ
Φώφη Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου