Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ταπεινώνουν καθημερινά τον Παπουτσή οι γραφικοί ΜΑΤατζήδες της Κερατέας. Η εκδικητικότητα του επικεφαλής φωτογραφίζει την ηγετική ανεπάρκεια...

πηγή: http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4854

Σε Βατερλώ εξελίσσεται η παραμονή των ΜΑΤ στην Κερατέα , καθώς οι καθημερινές επιθέσεις εναντίον τους από τους Ζαπατίστας κατοίκους, προκαλούν τεράστιες ζημιές στο υλικό όσο και των ηθικό των αστυνομικών .

Συγκεκριμένα χθές πριν τα μεσάνυχτα δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότωφ σε λόφο που υποτίθεται ότι φυλούσαν .

Οι κάτοικοι τους πλησίασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί σε απόσταση 10 μέτρων και κυριολεκτικά τους έτρεψαν σε φυγή . Οι <<άριστα>> εκπαιδευμένοι ΜΑΤατζήδες πιάστηκαν για πολλοστή φορά στην Κερατέα , στον ύπνο. Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ η επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού οχήματος , με αποτέλεσμα την καταστροφή του, χωρίς οι αστυνομικοί να τραυματιστούν.

Ο επικεφαλής των ΜΑΤ χάνοντας προφανώς την ψυχραιμία του και επιδεικνύοντας την ανεπάρκεια κι εκδικητικότητα, διέταξε τα πράσινα ανθρωποειδή του, να επιτεθούν εναντίον των 1000 περίπου γυναικόπαιδων που βρίσκονταν ένα χιλιόμετρο μακριά , στο μπλόκο του ΒΙΟΠΑ.

Στον κόσμο που έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί από την μανία τους ανάμεσα σε κινούμενα αυτοκίνητα, έριξαν σε ευθεία βολή δεκάδες χημικά και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς . Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Κ. Παπουτσή , η Κερατέα έχει θρηνήσει ένα ήδη ένα αγέννητο μωρό , που δεν πρόλαβαν τα ματάκια του να δούν το φως της ζωής. Μαζέψτε τους θλιβερούς μπάτσους που έχετε εξαπολύσει στην πόλη , οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν μπράβοι της νύχτας . Νομίζουν θα κάμψουν το ηθικό των Ζαπατίστας κατοίκων κι αυτοί συνεχώς συσπειρώνονται .

Πάρτε τους από την πόλη αμέσως. ΄Ετσι όπως πάνε τα πράγματα , η στιγμή της τραγωδίας είναι κοντά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου