Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Νικες για Παναιτωλικό, ΑΕΚ!

Εντάξει, για κοινωνικο-πολιτικά ζητήματα θα σχολιάζω από αυτό το ιστολόγιο, αλλά, βρε αδερφέ, άνθρωπος είμαι κι εγώ, φίλαθλος πιο συγκεκριμένα, οπαδός του Παναιτωλικού (ομάδα της πόλης από την οποία κατάγομαι), και της ΑΕΚ ακόμα πιο συγκεκριμένα (Αν με ρωτήσει κάποιος ποιον θα υποσηρίξω αν παίξουν μεταξύ τους οι δυο αγάπες μου, η απάντηση είναι αυτονόητη: φυσικά τον Παναιτωλικό!).
Ο Παναιτωλικός από ότι διάβασα και έμαθα από φίλους που ήταν στο γήπεδο, καθάρισε σχετικά άνετα τον ΠΑΟ Νέων Επιβατών με 3-1 και είναι γερά στο παιγνίδι της ανόδου (απευθείας ή με μπαράζ) στη Β' Εθνική.
Αν δεν έχανε άδικα στην Πτολεμαϊδα την προηγούμενη Κυριακή από τον ανύπαρκτο Εορδαϊκό και ειδικά αν δεν είχε το άσχημο ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, τότε θα τον έβλεπαν όλοι με το κυάλι!
Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Έχει βέβαια τον αγώνα με τη μεγάλη και ιστορική Δόξα Δράμας στη Δράμα, αλλά αν προσέξει (εννοώ και εξωαγωνιστικά, έτσι), θα τερματίσει πρώτος.
Τώρα, αν δεν μπορεί να "καθαρίσει" μέσα-έξω ομάδες-σφραγίδες όπως Ζάκυνθο, Φωκικό Άμφισσας(!), Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Καραμανλή, έεε με συγχωρείτε Σερρών, και άλλά τέτοια..."γιγαντιαία" σωματεία, που σε λίγα χρόνια θα παίζουν πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα των νομών τους, τότε...μην περιμένει τίποτα!
Όσο για τη άλλη μεγάλη μου αγάπη, την ΑΕΚ, ζήσαμε πάλι τα συνηθισμένα.
Κάκιστη εμφάνιση, κατανάλωση...Βάλιουμ για να μην τρελαθείς με αυτά που βλέπεις και λύτρωση στο 90 φεύγα απέναντι στον μαχητικό Θρασύβουλο.
Το μόνο καλό ήταν ότι η λύτρωση ήρθε από τον 18χρονο Ταχτσίδη, που όσο έπαιξε έδειξε περίσσιο πάθος και έδωσε μαθημάτα στους μισθοφόρους αλλοδαπούς συμπαίκτες του.
Μπράβο ρε μικρέ!
Στο μπάσκετ, η Βασίλισσα της Ευρώπης ΑΕΚΑΡΑ καθάρισε μέσα στην Κυψέλη τον Πανελλήνιο (των Ολυμπιονικών και του...Μίνωα!) με 82-74.
Τώρα πώς εξηγείται "σύλλογος των Ολυμπιονικών " σε γήπεδο τουλάχιστον "προϊστορικό", με τους αθλητές να μπερδεύονται από τις πολλές γραμμές (χάντμπολ, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ), μόνο ο απερχόμενος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέγας φίλαθλος και χορηγός κ. Μίνως Κυριακού μπορεί να το εξηγήσει...
Όσο για τον Ολυμπιακό και τα άλλα αθλητικά του Σαββατοκύριακου, δείτε επόμενο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου