Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

“ΤΡΕΛΑ” ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ; – ΓΙΑΤΙ Η ”ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ” ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ “ΠΑΝΤΟΥ”; ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ KAI TI ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ MAΣ “ΕΡΧΕΤΑΙ” ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%a1%ce%95%ce%9b%ce%91-%ce%a3%ce%95%ce%9d%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a1%ce%a1%ce%9f%ce%95%ce%a3-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f/
tramp geits

H καθηγήτρια-ερευνήτρια Shi Zhengli του εργαστηρίου της Ουχάν είχε προειδοποιήσει πριν 1 χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun”, για μια πανδημία τύπου Sars, που θα μπορούσε να ξεσπάσει.

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα της The Sun, η Κινέζα ερευνήτρια που την χαρακτηρίζουν ως “Καθηγήτρια Νυχτερίδα”, λέγεται ότι είχε εντοπίσει την αλληλουχία των γονιδίων του COVID-19 τρεις μέρες μετά το ξέσπασμα του ιού στην Κίνα αλλά ο προϊστάμενος της την ανάγκασε σε φίμωση.
nyxt1 mesa
n2 mesa
Πάμε τώρα στο ρεζουμέ και στον αόρατο πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών που διεξάγεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστός ο κορωνοϊός και ο οποίος πόλεμος δεν περιοριζόταν μόνο στο ποιες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν για την χώρα τους μέτρα προστασίας από τον ιό, όπως μάσκες, γάντια και φάρμακα.
Όπως σας ενημέρωσε το makeleio.gr ήδη από τα ξημερώματα της Πέμπτης,  λέγεται ότι  έχουν διαρρεύσει έγγραφα από τον ΠΟΥ, το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και το Ίδρυμα Γκέιτς
Η γνησιότητά τους αμφισβητείται και ουδείς αυτή την ώρα ξέρει εάν είναι αποκυήματα ή διαρροές μυστικών υπηρεσιών, πιθανόν αμερικανικής προέλευσης.
Ένα είναι το σίγουρο, ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα το πρώτο θέμα που θα απασχολεί θα είναι το ποιος ευθύνεται για την εξάπλωση του ιού και όχι τόσο τα καθημερινά κρούσματα και οι θάνατοι από αυτόν, καθώς όλες οι χώρες βρίσκονται πλέον είτε στην κάμψη της καμπύλης της “πανδημίας” είτε στον μηδενισμό της, για την ώρα.
Κάποιοι θα παρουσιαστούν ως υπεύθυνοι για την εξάπλωση του κορωνοϊού, είναι δεν είναι…
Ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την αμφιλεγόμενη (έχει κατηγορηθεί για διασπορά fake news) εφημερίδα Epoch Times των ΗΠΑ, κατηγορεί την Κίνα για εργαστηριακή σύνθεση και διασπορά του COVID-19 ή στην καλύτερη περίπτωση για συγκάλυψη και εμπλέκει άμεσα την παραπάνω επιστήμονα.
Η εν λόγω εφημερίδα ανήκει σε υποστηρικτές της θρησκευτικής πρακτικής Falun Gong – υπό διωγμό στην Κίνα – και είναι εναντίον του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας και υπέρ του Τrump. Δείτε το σχετικό ντοκιμαντέρ:
To ντοκιμαντέρ, το οποίο ήδη χαρακτηρίστηκε ως fake news από το Facebook και έχει σε μεγάλο βαθμό αποσιωπηθεί.
Δείτε ένα ακόμα σχετικό βίντεο γύρω από αυτόν τον “πόλεμο” κατηγοριών για το ποιος ευθύνεται για τον κορωνοϊό και την εξάπλωση του:

Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι είμαστε στην αρχή, πάντως σε όλες τις διαρροές που γίνονται ένας εμφανίζεται ως κύριος πρωταγωνιστής, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates.
Με κάθε επιφύλαξη αρκούμαστε να πούμε ότι  μέσα σε αυτό το πλαίσιο “τρελών” σεναρίων και διαρροών, αναφέρεται για την Ελλάδα πως θα δεχτεί νέα επίθεση από χιλιάδες λ@θρομετανάστες-μισθοφόρους προς τα τέλη Απριλίου και θα είναι τέτοια σε αγριότητα και οργάνωση, ώστε  αυτή που ζήσαμε πρόσφατα στον Έβρο θα μοιάζει με παιδική χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου