Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Το δημοψήφισμα στα Σκόπια επιβεβαιώνει τον ΆΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ “τα Σκόπια ομοιάζουν με οικοδόμημα από τούβλα με χαλβάδες”

Στον Εσπερινό της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ φάνηκε το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ, το δημοψήφισμα στα Σκόπια ακυρώνεται εκ των πραγμάτων.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το ΘΑΥΜΑ του Δεκαπενταύγουστου με την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας συνεχίζεται ανήμερα του εσπερινού της Παναγίας της Γοργουπηκόου, αποβραδίς την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου. Το μήνυμα στα Σκόπια πήγε από την ΜΙΑ και Ελληνικοτάτη Μακεδονία, το μήνυμα πήγε από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και την Εφέστια Εικόνα της Παναγίας της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου, την επονομαζομένη Γοργοϋπήκοο.
Το δημοψήφισμα είναι εκ των πραγμάτων άκυρο όσο και να το μαγειρέψουν.

Οι Σλαβόφωνοι  Σκοπιανοί με την κραυγαλέα αποχή τους στο δημοψήφισμα μπαίνουν σε μπελάδες με τους αλβανόφωνους συμπολίτες τους.

Οι υπογραφές στις ΠΡΕΣΠΕΣ βυθίστηκαν στην λάσπη της λίμνης, ξεχάστηκαν τα χαμόγελα των πρωταγωνιστών και  η ιστορία φωτογράφισε για να θυμάται τα ματωμένα ανοικτά κεφάλια των Ελλήνων διαδηλωτών.

«Διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα απέναντι από το κοινοβούλιο των Σκοπίων. Οι διαδηλωτές πανηγυρίζουν για το μεγάλο ποσοστό αποχής από το δημοψήφισμα.

Πολίτες των Σκοπίων έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται απέναντι από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για να γιορτάσουν το μεγάλο ποσοστό αποχής στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.» https://www.pronews.gr/kosmos/717078_skopia-diadiloseis-apenanti-apo-koinovoylio-ton-skopion-ligo-meta-dimopsifisma

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής μέχρι τις 19:12 , ψήφισαν 620.077 ψηφοφόροι από το σύνολο του 1.806. 336 εγγεγραμμένων.

Ήτοι το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 34,72 τοις εκατό.»https://www.echedoros-a.gr

«Για νοθεία κάνει λόγο το VMRO
Το εθνικιστικό κόμμα της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για σημαντικές παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας σε διάφορα εκλογικά κέντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε κάποια εκλογικά κέντρα καταμετρήθηκαν 500 ψηφοφόροι σε δύο ώρες, που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεπάγεται ένας ψηφοφόρος κάθε 14 δευτερόλεπτα.» https://www.pentapostagma.gr

Ακόμα και όλοι οι συμμετέχοντες να έδωσαν καταφατική ψήφο , το μικρό  ποσοστό τους πυροδοτεί εξελίξεις ανωμαλίας στην γείτονα χώρα.

«Για αντιφατικό μήνυμα που εξέπεμψε το δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ κάνει λόγο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στην πρώτη αντίδραση της Αθήνας, το ΥΠΕΞ αφού υπενθυμίζει ότι το δημοψήφισμα ήταν συμβουλευτικού χαρακτήρα και όχι δεσμευτικό, τονίσει ότι το μήνυμα που εκπέμπει είναι αντιφατικό. «Μεγάλη υπεροχή του «Ναι», χωρίς, όμως, την αντίστοιχη συμμετοχή.»  http://www.iefimerida.gr/news/447907/i-proti-antidrasi-tis-athinas-antifatiko-minyma-toy-dimopsifismatos-stin-pgdm

Η αποσταθεροποίηση της κρατικής οντότητας των Σκοπιών είναι πλέον γεγονός. Το δημοψήφισμα αυτό ενήργησε ως θρυαλλίδα.

Η Μεγάλη Αλβανία μένει στα χαρτιά και πυροδοτεί το μένος της εναντίον της Ελλάδος (να δείτε από εδώ και πέρα τι θα γίνει με τους Αλβανούς και τον αλυτρωτισμό τους εις βάρος μάλιστα της Ελληνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο).

Οι σλαβόφωνοι ετοιμάζονται να παίξουν παιχνίδια της προπαγάνδας των Ρώσων και οι ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ  θα παίξουν τα παιχνίδια των χορηγών τους τούρκων (για αυτό έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ο κίνδυνος είναι από την Αλβανία)

Όλα αυτά που ξημερώνουν στην γείτονα χώρα επιβεβαιώνουν τον Μεγάλο Άγιο της Ορθοδοξίας , τον Γέροντα Παίσιο που είπε  «τα Σκόπια ομοιάζουν με οικοδόμημα με τούβλα από χαλβάδες»

Να θυμούνται οι πρωταγωνιστές των Πρεσπών με τι μένος άνοιγαν κεφάλια σε ομολογητές – διαδηλωτές Έλληνες που υπερασπιζόταν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η ιστορία τους πρώτους σήμερα τους έσβησε, τους δεύτερους τους έγγραψε στις δέλτους της.

Όσες γενιές και να περάσουν η Ελλάδα θα κτυπάει με καρδιά Μακεδονίας. Διότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χθες και σήμερον η αυτή και εις τους αιώνες Γιατί η Μακεδονία ευλογήθηκε ποικολοτρόπως με τα Αγιαστικά Νάματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Δοξολογούμε ΠΑΝΑΓΙΑ μας το ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου