Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

"ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!"

https://katohika.gr/ellada/den-pame-se-ekloges-ena-athlio-kai-vromiko-senario/
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!
Ο Τσιπρας, ο μεγαλυτερος ψευτης και ο αθλιοτερος ολων των πρωθυπουργων που περασαν στην ιστορια της Ελλαδας, δεν θα παραδωσει την εξουσια στο Μητσοτακη, ουτε εχει διαθεση να οδηγησει τη Χωρα σε Εκλογες.

Ειναι τοση μεγαλη η πολιτικη ανωμαλια και η ζημια που υπεστη η Χωρα με το «πρωτη φορα αριστερα», ουτως ωστε η κατρακυλα μας σε ανεξελεγκτες πολιτικες αθλιοτητες να ειναι ορατη πλεον και δεδομενη.
Ο Ερντογαν εχει ακριβως το ιδιο συνδρομο εξουσιας!
«Αν ειναι να πεσω, ας πεσει και μαζι μου η Χωρα»!!
Το Δογμα αυτο φαινεται οτι κυριαρχει τοσο στην Τουρκικη εξωτερικη πολιτικη, οσο και στην Ελληνικη πλευρα.
Το ακομη χειροτερο σεναριο που αρχιζει να διαφαίνεται πλεον ειναι οτι οι εξελιξεις αυτες εχουν προσχεδιαστει και εχουν προαποφασιστει απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου, τις έχουν αποδεχτεί και οι δυο πλευρες, Τουρκικη και Ελληνικη, ενω το μονο εμποδιο ειναι, πως θα ριξουν σταχτη στα ματια των δυο λαων, ουτως ωστε να παμε στις πρωτοφανεις αυτες εξελιξεις με τις λιγοτερες δυνατες » απωλειες» και με το ποπολο ησυχο και συναινετικο, ετοιμο να «πολεμησει» για την υπερασπιση της πατριδας του εκατερωθεν, ενω στην πραγματικοτητα, εκει στο Ανατολικο Αιγαιο και την ανατολικη Μεσογειο, η Νεα Ταξη θα ξαναμοιρασει τον Κοσμο, σε ενα ακρως επικινδυνο πολεμικο σεναριο και εμπλοκη ολων των ενδιαφερομενων.
Προσωπικη μου προβλεψη ειναι, οτι ο Τσιπρας δεν παει τη Χωρα σε Εκλογες και ερχεται το πολυσυζητημενο και προαναγγελμενο «ατυχημα» που θα βάλει το Χωρα σε αλλη τροχια, μακρυά απο καθε ειρηνικη και εκλογικη διαδικασια.
Τα γεγονοτα αυτο μαρτυρουν.
Ο ανθρωπος αυτος, ο Τσιπρας και η επικινδυνη συμμορια γυρω του, με μαθηματικη ακριβεια, οπως συναινεσαν στην πωληση της Μακεδονιας, εχουν ηδη συναινεσει στο διαμελισμο του Αιγαιου και τη Χωρα σε περιπετειες πολεμου, αρκει να μην παρει την Εξουσια ο επομενος.
Η σημερινή σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ από τον «πρωθυπουργό» φάντασμα, δρομολογεί εφιαλτικές εξελίξεις που κανείς δεν γνωρίζει, που θα οδηγήσουν τη Χώρα.
Ενα εσχατο πολιτικο ατοπημα που ισοδυναμει με μια ακομη πολιτικη αθλιοτητα της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενω οι αποφασεις και οι εξελιξεις ειναι ηδη προαποφασισμενες.
Ο Ελληνικός λαός καλείται να είναι υποψιασμένος και να έχει τα μάτια της ψυχής του ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου