Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ> Aπό τον Λούβαρη στον Manolo

https://kourdistoportocali.com/read-this/apo-ton-louvari-ston-manolo/
Ζούμε σε εποχές Αποκάλυψης που κανείς όσο ισχυρός κι αν είναι δεν μπορεί να ελέγξει τη διαρροή της πληροφορίας

Eτσι γλεντάνε οι Συριζαίοι στην εξουσία. Συναρπαστικό VIDEO από την έρευνα του άχαστου ρεπόρτερ Φρίξου Δρακοντίδη με πρωταγωνιστή τον Manolo Petsitis ο οποίος ημίγυμνος από τη βίλα του στην Κύπρο (και όχι στην Αγγλία) λέει στον συνεταίρο του στην Αθήνα>

-Ακη, απλά έρχομαι. Τίποτε άλλο…
Ο Manolo Petsitis είναι χαρακτηριστικό δείγμα του νεοπλουτισμού με τον οποίο οι αριστεροί επιβήτορες αντιμετωπίζουν την εξουσία αφού βούτηξαν με το κεφάλι στο μέλι.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Ο  Μanolo Petsitis φίλος της ηγεσίας του Σύριζα και ταυτόχρονα ο νταλαβεριτζής του Μαξίμου με τους εγχώριους ολιγάρχες δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον διαβόητο Λούβαρη. Ο Petsitis είναι η Συριζέικη εκδοχή του Γιώργου Λούβαρη με lifestyle κακέκτυπη κόπια ανάμεσα στον Σημαδεμένο Aλ Πατσίνο και τον Βreaking Bad Γουόλτερ Γουάιτ.
Δεν λέμε τυχαία για τον Λούβαρη μια και ο ο άνθρωπος-μύθος της Στάζι και του Γκουανταλαχάρα, ο περίφημος Σωκράτης Κόκκαλης ζει στις φαντασιώσεις των μεγαλοστελεχών του Σύριζα οι οποίοι μέρα με τη μέρα αποδεικνύονται μια ομάδα της αρπαχτής η οποία την μόνη διαφορά που έχει από τα αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι ότι έχει πολλούς κατσιαπλιάδες ανάμεσα στις τάξεις του. Ο Σύριζα είναι ένα συνοθύλευμα Τσιρώνηδων, Κατρούγκαλων, Μπαλάφων, Παπαδημούληδων και λοιπών αριστερών πεπετζήδων που μόνο τους όραμα είναι το πως θα μετατρέψουν την αριστεροσύνη σε καταθέσεις.
Μια και μιλάμε για καταθέσεις κάποιοι κάνουν λόγο για υπαρκτή γιάφκα με μαύρο χρήμα στην οποία εμπλέκεται ο Manolo Petsitis. Ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί εάν η γιάφκα με τα τούβλα βρίσκεται στην Αττική ή στην περιφέρεια και πως γιάφκες υπάρχουν. Οταν θα σκάσει το απόστημα θα προκληθεί πάταγος και πολλά εγχώρια τζάκια θα βρεθούν επικίνδυνα εκτεθειμμένα για την τύχη των εταιριών τους. Το λέμε αυτό γιατί ζούμε σε εποχές Αποκάλυψης που κανείς όσο ισχυρός κι αν είναι δεν μπορεί να ελέγξει τη διαρροή της πληροφορίας.
Ο Σύριζα όπως όλα δείχνουν θα πάρει στο λαιμό του πολλά επιχειρηματικά τζάκια-χορηγούς του.
Ηδη τα στόματα ανοίγουν και το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη προήλθε από βαθιά λαρύγγια που πλέον ξερνάνε πληροφορίες αφήνοντας άφωνους τους αγνούς Συριζαίους και τις αγνές Συριζοπούλες που πίστεψαν την πρώτη φορά αριστερά η οποία αποδεικνύεται μια μηχανή αρπαχτής.
Το κύκλωμα των Ελλήνων και Κυπρίων δικηγόρων που καλύπτουν τον Manolo Petsitis δεν είναι πλέον στεγανό και οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα προκαλέσουν παγκόσμια αίσθηση μια και τα υψηλόβαθμα μέλη της κυβέρνησης Σύριζα είναι παγκοσμίως γνωστά.
Ηδη νεαροί χάκερς που έχουν επιστρατεθεί από αντίπαλα συμφέροντα έχουν στην διάθεσή τους τις διαδρομές του χρήματος. Ποσά και πρόσωπα θα προκαλέσουν πάταγο όταν θ΄αρχίσουν να πρωταγωνιστούν σε VIDEO σαν κι αυτό με τον θρυλικό Manolo Petsitis.
Αυτές οι εκλογές θα ξεγυμνώσουν ολοκληρωτικά το πολιτικό και επιχειρηματικό πρσωπικό της χώρας. Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου