Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο τύπου Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).: Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 30.11.2018




Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018
Υποβολή αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για α) το πρόγραμμα «Εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας» για τον απόδημο ελληνισμό και β) για εισδοχή φοιτητών σε διδακτορικά προγράμματα


30 Νοεμβρίου 2018 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας για τον απόδημο Ελληνισμό και για υποψήφιους διδάκτορες, που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).


Το νέο πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας προσφέρεται από το ΑΠΚΥ, σε συνεργασία με το γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου, χωρίς κόστος για τον απόδημο Ελληνισμό. Ενδιαφέρει όλους όσοι δεν  έχουν την Ελληνική ως μητρική γλώσσα ή δεν την διδάχθηκαν επαρκώς και επιθυμούν να μάθουν να τη χειρίζονται με ευχέρεια. Η πρώτη Θεματική Ενότητα του προγράμματος με τίτλο «Ελληνική Γλώσσα Ι» θα ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2018-2019).

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις και υποψήφιοι, που ενδιαφέρονται για τα διδακτορικά προγράμματα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του ΑΠΚΥ: α) Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, β) Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, γ) Θεατρικές Σπουδές και δ) Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2018-2019).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω του

·         ιστοχώρου του Πανεπιστημίου www.ouc.ac.cy
·         email admissions@ouc.ac.cy και
·         τηλεφωνικού κέντρου του ΑΠΚΥ στα τηλέφωνα +357 22411600 και +357 22411711

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου