Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ από Πιστούς ο Μητροπολίτης Άνθιμος, όταν από άμβωνος προπαγάνδισε για πολλοστή φορά υπέρ του Ευρώ! Θα βάλει άραγε μυαλό;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/06/blog-post_832.html


Έχουμε γράψει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν για τον συγκεκριμένο Επίσκοπο, πως οι ωμές παρεμβάσεις του υπέρ της Ε.Ε, του Ευρώ, καθώς και συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών, θα φέρουν κάποια στιγμή την «έκρηξη» του Πιστού Λαού, που κάνει υπομονή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια! Να λοιπόν που ήρθε η επιβεβαίωση σε όσα λέγαμε, με τους Πιστούς να αντιδρούν έντονα όταν, για πολλοστή φορά, από άμβωνος προπαγάνδισε υπέρ του Ευρώ και του «ΝΑΙ» στο προσεχές δημοψήφισμα:




Είναι εμφανής η αμηχανία του κ. Ανθίμου, αφού προφανώς δεν περίμενε να αντιδράσει ο Πιστός Λαός στις απαράδεκτες πολιτικάντικες «απόψεις» του! Τόσο, ώστε ενώ άκουσε καθαρά πως πλήθος Πιστών αντέδρασε, μετά ρώταγε για να μάθει αν ήταν...ένας ή περισσότεροι όσοι διέκοψαν την «φιλοευρωπαϊκή» προπαγάνδα του!

Είναι κατάσταση αυτή μέσα σε Ορθόδοξο Ιερό Ναό;;; Επιτέλους, αν θέλει ο κ. Άνθιμος να διατρανώνει τις πολιτικάντικες πεποιθήσεις του, ας το κάνει ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, για παράδειγμα στα τηλεπαράθυρα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης των οποίων είναι συχνός θαμώνας! ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ τέτοια καμώματα από Ιερούς Χώρους Λατρείας! Δεν καταλαβαίνει πως με αυτή τη στάση του κατασκανδαλίζει το Ποίμνιο και δίνει «τροφή» στους εχθρούς της Ορθοδοξίας να λένε τα δικά τους;

Συγχαίρουμε όσους Έλληνες Ορθόδοξους Πιστούς αντέδρασαν στην τρομολαγνική και ξενόφερτη προπαγάνδα του Μητροπολίτη! Ελπίζουμε δε, ο εν λόγω Επίσκοπος να βάλει μυαλό και να μην ξαναπροκαλέσει, διότι οι μέρες είναι «περίεργες», ο ίδιος έχει δώσει ήδη πολλά δικαιώματα με τους ανίερους εναγκαλισμούς του με αντιχρίστους πολιτικάντηδες και, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας Λαός που βάλλεται πανταχόθεν...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου