Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Θες κομμάτι από τα 11 εκατομμύρια; Ξεκίνα κι εσύ τη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα...!!!

http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/thes-kommati-apo-ta-11-ekatommuria-ksekina-ki-esu-ti-filokubernitiki-propaganda-/11.143250
Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην... απολογία του κατόπιν κατηγοριών της αντιπολίτευσης για το έκτακτο διαφημιστικό πακέτο ύψους 11 εκατομμύριων που θα δοθεί σε ΜΜΕ προς ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «όταν έχουμε μια τόσο μεγάλη υγειονομική κρίση, έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους πολίτες. Η ενημέρωση σώζει ζωές. Η πρώτη φάση της καμπάνιας ενημέρωσης ήταν δωρεάν. Περιελάμβανε μηνύματα που ήταν μέχρι ένα λεπτό από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά όχι από εφημερίδες και διαδίκτυο. Είναι το γνωστό σποτ με τον κ. Παπαδόπουλο, που μάλιστα κάποιοι βγήκαν και ρωτούσαν "τι αμοιβή πήρε". Καμία αμοιβή δεν πήρε ο άνθρωπος αυτός. Βγήκε και το είπε -και είναι προς τιμήν του- ότι δεν υπήρχε καμία αμοιβή. Ήταν δωρεάν. Όμως, η πανδημία του κορονοϊού εξελίσσεται και είμαστε αντιμέτωποι με την κόπωση και τον εφησυχασμό. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ απαραίτητο να ξεδιπλωθεί η δεύτερη φάση. Σε αυτήν έχουμε υποχρέωση να υπάρξει μια επαγγελματική καμπάνια που θα καλύπτει όλα τα Μέσα και θα φτάσει μέχρι τέλος Μαΐου. Αυτό έχουμε σχεδιάσει από την 1η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στις 14 Μαρτίου. Ξεδιπλώνεται, λοιπόν, τώρα η δεύτερη φάση. Θα ήταν ασυγχώρητο από μέρους μας να μην έχουμε μια καμπάνια ενημέρωσης, που, επαναλαμβάνω, σώζει ζωές, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν και κυρίως να καταπολεμήσουν τον εφησυχασμό».
Έλεος κύριε εκπρόσωπε!!! Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεσθε; Είναι δυνατόν να εμπαίζετε τον λαό κατά αυτόν τον τρόπο;
Από που προκύπτει ότι επιβάλλεται να σταματήσουν οι δωρεάν καταχωρήσεις και να αντικατασταθούν από πληρωμένες;
Μας λέτε εμμέσως δηλαδή, ότι τα ΜΜΕ θα αρνιόντουσαν να πληροφορήσουν δωρεάν τους πολίτες σχετικά με τους κινδύνους του κορονοϊού και αναγκάζεστε να κόψετε έξτρα κονδύλι για να μην μείνουν ανενημέρωτοι;
Αιδώς!!!
Καλύτερα θα ήταν να παραδεχόσασταν δημοσίως ότι εκμεταλλεύεστε την κρίση για να συντηρήσετε τον μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης.
Είναι γνωστό άλλωστε τοις πάσι ότι ο κορονοϊός χτύπησε αλύπητα και τα ΜΜΕ και αρκετά εξ αυτών δεν είναι σίγουρο ότι θα αποφύγουν το λουκέτο.
Άρα τι καλύτερο για την κυβέρνηση από το να εκμεταλλευτεί την συγκυρία για να στηρίξει και να κρατήσει ανοιχτά τα φιλοκυβερνητικά μέσα ώστε να συνεχίσουν με την ίδια ζέση το λιβάνισμα και στις δύσκολες μέρες που έρχονται, όταν ο πρωθυπουργός θα κληθεί να μαζέψει τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω του ο κορονοϊός;
Ίσως να έχουμε άδικο και τελικά τα 11 εκατομμύρια στο τέλος να μοιραστούν ισομερώς και όλα τα ΜΜΕ να πάρουν το κομμάτι που τους αναλογεί.
Προς το παρόν πάντως την πίτα την μοιράζονται μόνο τα... δικά τους. Τα υπόλοιπα λόγω αντικειμενικότητας έχουν κοπεί.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που το ΕΣΥ δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη, ενώ στην περίπτωση που αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα θα καταρρεύσει.
Ακόμη ένας λόγος, θα μας πείτε, για να ενισχυθεί η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα.
Κατά τ’ άλλα, η ΝΔ με το που θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας θα τσάκιζε αυτού του είδους τις πρακτικές που υποτίθεται μεσουρανούσαν μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ.

Αθάνατη μεταπολίτευση… ούτε ο κορονοϊός θα σε εξολοθρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου