Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΤΣΙΠΑΚΙ ‘Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ;

https://katohika.gr/autognosia/tsipaki-i-emvoliasmo-stin-entopisi-tou-koronaiou/

ΤΣΙΠΑΚΙ ‘Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ;
Χιλιάδες είναι τα νέα κρούσματα με τον ιο της κορώνας, ή στεφανιαίας κορώνας, με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις όπως της Ιταλίας να κλείνουν τα πάντα. Σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, βιομηχανίες και διάφορους κρατικούς οργανισμούς, η κατάσταση έχει ξεφύγει αλλά κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τις περιοχές που ξαφνικά τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλες.

Ζούμε στον μεγαλύτερο φασισμό που έχει γνωρίσει ποτέ ο πλανήτης, με πολίτες που μοιάζουν περισσότερο με χαζοχαρούμενα γεμάτο ευτυχία παιδάκια, παρά με ενήλικες που κατανοούν τις ραδιουργίες των δεσμοφυλάκων του. Οι πολίτες δεν έχουν κατανοήσει ότι οι καιροί είναι χαλεποί, η συνωμοσία είναι τεράστια και ότι ο χαλεπός εαυτός τους είναι μέρος των καιρών που ζουν.
Το πείραμα από την Γουάν θα βοηθήσει τους χαλεπούς εαυτούς στις επόμενες επιλογές σας, το χάος θα είναι τεράστιο, η κρατική τρομοκρατία θα σας οδηγεί σε άγνωστες μέχρι τώρα ατομικές επιλογές. Η ατομική αλήθεια σας θα διαψευθεί, θα διαλέξετε αλλωνών αλήθειες ή τις δικές; Θα χρειαστεί να απαντήσετε την ερώτηση τι είναι η αλήθεια; (εκ του στερητικού -α και της λήθης η λέξη, η μη λήθη δηλαδή) -ότι η αλήθεια, λοιπόν είναι γεγονός σχέσεων. Ότι η αλήθεια είναι κοινωνικό γεγονός. Μόνο ότι μοιραζόμαστε στη σχέση και στην συνάντηση με τον άλλον, είναι αλήθεια.
Όμως η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια των δεσμοφυλάκων σας με αποτέλεσμα να μην γνωρίζετε ποιον να εμπιστευτείτε στις νέες επιλογές σας. Αν τις επόμενες εβδομάδες σας δηλώσουν ότι ο εμβλιασμός ή το τσιπακι βοηθάει, ποια θα ήταν η επιλογή σας;
Σαν απομονωμένοι ατομιστές που καταντήσατε, με ολίγη αυτογνωσία ή ίσως ανύπαρκτη, με ένα τεράστιο εγώ, χάσατε την ικανότητα σας να μοιραστείτε την αλήθεια στις σχέσεις σας με τον άλλον. Ο χαλεπός εαυτός σας θα αναγκαστεί να επιλέξει εμβόλιο ή χάραγμα ή ίσως και τις δυο περιπτώσεις, πάντα για την δική σας προστασία.
Καλή δύναμη στην επιλογή σας.
ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου