Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης μεσάνυχτα στο Κήπο με τους Ρασπούτιν

https://kourdistoportocali.com/read-this/o-alexis-mesanychta-sto-kipo-tous-raspoutin/
ΚΑΙ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ
Δυό φωτογραφίες τραβηγμένες από "έμπιστους" σωματοφύλακες ή το υπηρετικό προσωπικό
Ητο από εκείνες τις στιγμές που αφθονούν στη καριέρα του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Κάποιοι τις περιγράφουν σαν τις στιγμές που ο πανέξυπνος αυτός πολιτικός σκασμένος από ευρυμάθεια (όπως άλλοι σκάνε από φαγητό) δίνει μία και χύνει τη καρδάρα με το γάλα.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Σαν τον ναρκισσευόμενο μποντιμπιλντερά Σβαρτσενέγκερ στα νιάτα του απέναντι στον καθρέφτη που παίρνει πόζες και αναφλέγεται στη θέα του χτισμένου κορμιού του. Ετσι και ο Βενιζέλος σε μία ακόμη αυτοκαταστροφική επίδειξη γνώσεων την αμόλυσε: Στρατηγική ήττα είναι να χάνεις τη δυνατότητα επιλογής των προσώπων που θα καλύψουν τις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης μετά τις 30 Ιουνίου. Στρατηγική ήττα είναι να μη μπορείς να ελέγξεις τις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές. Ούτε την εκλογή του επόμενου ΠτΔ. Ούτε την τελική φάση της αναθεώρησης του Συντάγματος.
Mόλις το πολιτικό πεκινουά των σαλονιών από τα Τζουμέρκα έκανε την ανάγνωση της εκσπερμάτωσης του Βενιζέλου τσίμπησε και αποφάσισε να τα σκατώσει για μια ακόμη φορά-έρμαιο και ο ίδιος των ψυχότροπων φαντασιώσεών του. Το να επιλέξει ο ίδιος ο Τσίπρας  πρόσωπα για τις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης είναι τεχνικά σχεδόν αδύνατο γιατί ο άνθρωπος αποδεδειγμένα έχει άγνοια και οι έως τώρα επιλογές του δεν ήταν παρά προιόν του παίγνιου που έστησαν οι Ρασπούτιν πάνω στην ιδεοληψία του νεαρού καταληψία.
Ερμαιο των σκοτεινών Ρασπούτιν- οι οποίοι δεν αντέχουν τη θέα του γυμνού ειδώλου τους στον καθρέφτη και όλα αυτά τα χρόνια εξυφαίνουν τις πιο νοσηρές συνομωσίες βγαλμένες από το τραβεστί νεοναζί DNA τους- ο Τσιπράκος ετοιμάζεται να επιλέξει λέει τα πρόσωπα για τις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης. Δεν χόρτασε ήττες και ταπεινώσεις το παληκάρι σ΄αυτό ακριβώς το γήπεδο; Πόσες υποθέσεις άνοιξε βαρύγδουπα σαν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από γεννέσεως του ελληνικού κράτους για να τις καταπιεί στη συνέχεια με ατιμωτικό τρόπο για πρωθυπουργό- εκτός εάν το λίθιο κάνει αδιαπέραστες τις ταπεινώσεις.
Δεν εκλέγει ο Αλέξης τα πρόσωπα για τις θέσεις κλειδιά της Δικαιοσύνης. Δεν τα εκλέγουν ούτε καν οι σκοτεινοί Ρασπούτιν. Κι αυτοί εδώ αιχμάλωτοι των παθών τους δεν είναι παρά όργανα-χαμένα κορμιά και εργαλεία στο έλεος των ολιγαρχών. Τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης είναι επιλογές της εγχώριας διαπλοκής η οποία ανεβάζει τις οικογένειες των πρωθυπουργών στα σαλόνια και στα κότερα και στη συνέχεια τους γελοιοποιεί. Δυό φωτογραφίες να κυκλοφορήσουν προεκλογικά με τον Αλέξη στα σαλόνια μεγαλοεπιχειρηματιών τραβηγμένες από “έμπιστους” σωματοφύλακες ή το υπηρετικό προσωπικό και ο Αλεξάκος είναι τελειωμένος. Εργαλείο κι αυτός σκοτεινών ανταγωνισμών και ορέξεων εξήντλησε τον θαυμασμό του στην Επανάσταση και στον Τσε διαβάζοντας βιβλία των θεωρητικών της Τρομοκρατίας (που στη πράξη είναι κατασκεύασμα μυστικών υπηρεσιών και παρακράτους) στα έγκατα της τρυφηλής ζωής της εγχώριας βουκολελίτ.
Τώρα εάν ο Αλέξης και ο Τζανακόπουλος αποφάσισαν να πάνε σε εκλογές στις 7 Ιουλίου για να επιλέξουν λέει τα πρόσωπα-κλειδιά της Δικαιοσύνης για ένα να είστε βέβαιοι: Kάποιοι ολιγάρχες- που όπως είναι φυσικό έχουν πάρε δώσε και νταλαβέρι με τη Δικαιοσύνη– ξύνουν τ΄αχαμνά τους. Και ξύνοντάς τα προκύπτουν και τα πρόσωπα-κλειδιά…χα,χα, χα, χο,χο, χο και πάει λέγοντας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου