Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι μωρές παρθένες της πολιτικής!

«Κύριε, Κύριε άνοιξέ μας», είπαν οι μωρές παρθένες της γνωστής παραβολής όταν έκλεισε η πόρτα του γάμου και έλαβαν την απάντηση του Νυμφίου: «Αλήθεια σας λέγω, δεν σας ξέρω»!
Αυτή είναι και η απάντηση από τους Έλληνες ψηφοφόρους στα ζόμπι της πολιτικής που βγήκαν ξανά από τους υγρούς τάφους τους να «σώσουν» τον αγνό Έλληνα πατριώτη λέγοντας ψήφισέ μας: «Δεν σας ξέρουμε»!!!

Οι εκλογές πλησιάζουν και κάποιοι «σωτήρες» του έθνους, αν δεν κάνουμε λάθος ονόματι Καρατζαφέρης και Βελόπουλος, τσακώνονται μεταξύ τους και προσπαθούν να πλασαριστούν σε πλεονεκτική θέση στην αφετηρία του αγώνα δρόμου για την άγρα των ψήφων προς ίδιον όφελος.
Τι θράσος! Ποιοι; Αυτοί που ψήφισαν μνημόνιο και έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα μας!
Είναι σαν να λένε στους Έλληνες ψηφοφόρους: Εμείς που υπογράψαμε την καταδίκη σας και χάσατε το μισθό σας, τη σύνταξή σας, το σπίτι σας, ήρθαμε τώρα να σας σώσουμε.
Εσείς κύριοι παλαιοί και νεοφανείς «σωτήρες» τελειώσατε:
Οι υπογραφές σας στα μνημόνια υποδούλωσης έφεραν την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται. Δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες, υποθήκευση της χώρας, κατάρρευση των Τραπεζών με συνακόλουθες ληστρικές για το λαό ανακεφαλαιοποιήσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, φτωχοποίηση του λαού, απώλειες στα εθνικά θέματα, απαξίωση της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, απαξίωση όλων των θεσμών, ένας συνεχής ηθικός ξεπεσμός χωρίς τέλος.
Αφήστε άλλους να ασχοληθούν με την πολιτική, δεν είναι αποκλειστικό σας προνόμιο.
Αφήστε άλλους να ασχοληθούν με την πατρίδα, άτομα που την βάζουν πάνω κι από τη ζωή τους.
Τέρμα λοιπόν τα ψέματα αγαπητοί λαοπλάνοι, πατριδοκάπηλοι και θρησκειοκάπηλοι.
Αν αγαπάτε το λαό, για τον πόνο του οποίου μιλάτε από τα κανάλια που σας επιτρέπει το σύστημα να έχετε, υπάρχει διέξοδος για εσάς: Να ζητήσετε συγχώρεση από το Λαό και το Θεό, να φέρετε τα χρήματα που έχετε στο εξωτερικό, να τα μοιράσετε στους φτωχούς και να αποσυρθείτε.
Ας προσέχατε όταν υπογράφατε…
Η Συντακτική Ομάδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου