Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. (Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ")


Δόγμα: «Οι πρώην αντιφασίστες, είναι οι σημερινοί φασίστες». Όταν η Δημοκρατία νοσεί, τότε ζούμε απίστευτα φαινόμενα κατάχρησης της. «Άγνωστοι», με καταδρομική επίθεση, πέταξαν μπογιές και καπνογόνο στην ίδια τη Βουλή. Ομάδα 15 ατόμων ξεφτίλισε τον «Ναό της Δημοκρατίας», παρουσία και του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση. Φυσικά αποχώρησαν ανενόχλητοι!
Το αντίθετο θα μας προκαλούσε εντύπωση. Μιλάμε για τα αγαπημένα παιδιά του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ. Ο δε, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης σχολιάζοντας την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή είπε: «δεν έγινε και τίποτα φοβερό, θα την ξαναβάψουν»!
Αντιλαμβανόμαστε σαφώς ότι στην σημερινή πολιτική σκηνή, όλα τα αστικά κόμματα κοιτάζουν μόνο πώς να συσπειρώσουν  τους οπαδούς τους και πώς να εξαπατήσουν τους αναποφάσιστους.  
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην Λαμία καυχιόταν για το πλήθος που τον επευφημούσε, προτού βέβαια αποκαλύψουν μπροστά στις κάμερες οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των Ρομά ότι ταξίδεψαν τσάμπα από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της χώρας για να κάνουν εντύπωση!
Κι αν εκείνοι είχαν ισχυρό κίνητρο να στοιβαχτούν στα λεωφορεία και να αποθεώσουν, αυθόρμητα εννοείται, τον πρωθυπουργό, καθώς τα κοινωνικά επιδόματα που λαμβάνουν είναι πολλά, τι γίνεται με τους υπόλοιπους αυθόρμητους και ενθουσιώδεις που γεμίζουν τις πλατείες;
 Ο Τσίπρας βέβαια, προχώρησε πιο πέρα στα Τρίκαλα σε ομιλία του, όπου ωθούμενος από πανικό και ταραχή, απείλησε ότι, «ή ψηφίζεται εμένα και ισχύουν τα θετικά μέτρα και η 13η σύνταξη, ή θα ξηλώσουν τα κοράκια τα μέτρα που ψηφίσαμε». Τρομοκρατεί και εκβιάζει το εκλογικό σώμα ο απίστευτος τυχοδιώκτης, για να σώσει την καρέκλα του! 
Από την άλλη, υποψήφιοι πληρώνουν 25 ευρώ το άτομο, για να συμμετάσχουν «αυθόρμητα» σε ομιλίες τους και πληρώνονται με μαύρο χρήμα.
Τα συγκλονιστικά γεγονότα πάλι στο Μάτι και στη Μάνδρα θα συνοδεύουν την κα Δούρου για πάντα, όσο και αν η ίδια προσπαθεί ν΄ αποποιηθεί τις ευθύνες της και μάλιστα με τρόπο αναιδέστατο και ανεύθυνο.
Ο δε Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) λέει, δήλωσε ότι προφανώς και τον αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα αφορούσε τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, δηλώνοντας έτσι ανοιχτός στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει έρθει ακόμη.
Ο  Άρης ο επαναστάτης της Μυκόνου και της καλοπέρασης, αντάρτης πόλεων στο προσεχές μέλλον! Την ώρα που είναι σε εξέλιξη νέος Αττίλας, με την Tουρκία να εισβάλλει στην ΑΟΖ της Κύπρου και να απειλεί την Ελλάδα ευθέως με πόλεμο, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Μυτιλήνης Εριφύλης Χιωτέλλη, έπαιζαν τουρκικά τραγούδια. Η ΝΔ αναφέρει τους Βορειοηπειρώτες ως «Έλληνες ομογενείς της Αλβανίας». Ο Μητσοτάκης αναφέρεται στην γενοκτονία των Ποντίων, χωρίς να κατονομάζει τον Κεμάλ Ατατούρκ και την Τουρκία. Δεν καταδικάζει ξεκάθαρα την Τουρκία και δεν ζητά την στοιχειώδη δικαίωση των σφαγιασθέντων και μια συγνώμη για τα εγκλήματα της.
Μια φορά και έναν καιρό…

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου