Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

"ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ> Εμείς αυτά τα περιστέρια ταΐσαμε"

https://kourdistoportocali.com/news-desk/synentefxis-typouemis-afta-ta-peristeria-ta%CE%90same/
Δεν είναι οι μοναδικοί επιχειρηματίες που ταίζουν τα κομματικά περιστέρια
Δεν είναι μακριά η μέρα που οι δύο θρίλερ της εγχώριας μιζαδορόκ σκηνής θα δώσουν συνεντεύξεις τύπου με θέμα “τα περιστέρια που λαδώναμε”.
 Είναι σχεδόν μονόδρομος για τους δύο κόκκινους θρύλους αυτή η επιλογή καθώς αυτές οι εκλογές είναι υπόθεση πολλών δις ευρώ και κάτα κάποιο τρόπο ο θάνατός σου, η ζωή μου. Σ΄αυτή τη περίπτωση θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν αισθησιακοί λογαριασμοί ακόμη και σε γερμανικές τράπεζες που είναι υπεράνω υποψίας. Η κατάσταση από εδώ και στο εξής θα είναι ανεξέλεγκτη και η σύγκρουση χωρίς επιστροφή.
Κι αυτό γιατί οι νεοδημοκράτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο σύζυγος της  Περιστέρας που πλέον πήρε και την κυβέρνηση αλλά και την εξουσία δύσκολα θα την αφήσει.Η μάχη θα είναι υπέρ βωμών και εστιών.
Και μάλιστα με τουλάχιστο έναν ανεξέλεγκτο παράγοντα που ακούει στο όνομα Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τσιρώνης και ο Κατρούγκαλος έκαναν λάθη που θα μπορούσαν να αποδειχθούν θανάσιμα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Σύριζα. Οταν δύο υπουργοί του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζονται να δίνουν το μισό Αιγαίο και το Καστελόριζο στους Τούρκους στην ουσία ανάβουν το πράσινο φως σε νέα Ιμια.
Ο Τσίπρας στη δίψα του για εξουσία έχει περισυλλέξει πολλούς κατσιαπλιάδες. Οχι ότι στη ΝΔ και στα λοιπά κόμματα ευδικιμούν λιγότεροι. Μόνο που ο Σύριζα κρατάει τις τύχες της χώρας στα χέρια του.
Αλλά ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας που δεν είναι άλλο από τα δωράκια ισχυρών επιχειρηματιών στο εγχώριο πολιτικό προσωπικό.
Ο Κόκκαλης διαχρονικά τάιζε τα περιστέρια της βουλής_ήταν αυτός που είχε βάλει και τον Χριστοφοράκο στο κόλπο.
Ο δε Μαρινάκης είχε δηλώσει ότι βοήθησε τα παιδιά και πως συναντούσε Παππά και Τσίπρα.
Ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης δεν είναι οι μοναδικοί επιχειρηματίες που ταίζουν τα κομματικά περιστέρια. Απλά από τη δική τους σύγκρουση μπορεί να εξαρτηθεί και ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές. Πολλοί επιχειρηματίες ταίζουν τα περιστέρια όλων των αποχρώσεων με κάθε τρόπο.
Είτε με τροχήλατες βαλίτσες, είτε με καταθέσεις, είτε με δωρεές πολυτελών κατοικιών και οικοπέδων. Οταν τα πράγματα ζορίσουν ακόμη πιο πολύ θα βγουν ο Βαγγέλης με τον Σωκράτη και θα πουν “να ποια περιστέρια” ταίζαμε. Αλλά ακόμη και σ΄αυτή τη περίπτωση μην πιστέψετε ότι θα ταρακουνηθεί το εγχώριο σύμπαν. Ο λαός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση αφασίας που δεν δείχνει να τον αγγίζει τίποτε… Μιλάμε για πολύ αφασία 10 χρόνια τώρα και μάλλον μας ψεκάζουν. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αφασία του Ελληνα λαού.
Παρόλα αυτά θα μπορούσε να προκληθεί ένας σάλος εάν ο Μαρινάκης δήλωνε για παράδειγμα ότι εγώ στις 15 Αυγούστου το 2015 έστειλα 7 τροχήλατες βιβλιοθήκες στα περιστέρια…Η εάν έβγαινε ο Σωκράτης και δήλωνε ότι εγώ τάισα αυτά τα θηλυκά περιστέρια που είναι σύντροφοι των αρσενικών περιστεριών, χο,χο,χο…
Δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο σφοδρή σύγκρουση να μην ανοίξουν στόματα.
Μπορεί να κυκλοφορήσουν και σχετικά video με περιστέρια την ώρα που τσιμπολογούν…
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Σαν υποσημείωση το σχόλιο του εκλεκτού Γιάννη Σιδέρη στο Facebook>
Ένας παραμυθένιος γάμος δυο λαμπερών γόνων της εγχώριας μπουρζουαζίας, έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2014 στις Σπέτσες, μέσα σε ονειρικό ντεκόρ.
Τα τέκνα των οικογενειών Κόκκαλη και Μαρτίνου (Ντίνος και Αταλάντη) ήλθαν εις γάμου κοινωνίαν υπό τα όμματα και τις ευχές περίπου 600 προσκεκλημένων, που αποτελούσαν ονομαστούς εκπροσώπους της χρυσοφόρας επιχειρηματικής και εφοπλιστικής ελίτ της χώρας. Ήταν μια σύναξη του διεθνοποιημένου πλούτου. Πολλοί από αυτούς είχαν φτάσει με τα ΙΧ αεροσκάφη τους από τη Νέα Υόρκη, το Μόντε Κάρλο, το Λος Άντζελες ή το Λονδίνο.
Λίγο μετά, ο τότε εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης είχε καταγγείλει οργίλος, ότι διεξήχθη έρανος μεταξύ των παρευρισκομένων, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον χρηματισμό βουλευτών, ώστε να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός των 180, να ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας, και να παραμείνει η κυβέρνηση Σαμαρά στη εξουσία (Ως γνωστόν σε συνάξεις ανθρώπων τέτοιου οικονομικού μεγέθους, βγάζει κάποιος το καπέλο του και το περιφέρει… να ρίξουν οι συγκεντρωμένοι το κάτι τις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου