Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Από τον Κοσκωτά στον Πετσίτη...

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/apo-ton-koskota-ston-petsiti-/2.129555
Όπως λέει ο Μαρξ, η ιστορία επιλαμβάνεται σαν φάρσα.
Κάτι που ισχύει στο ακέραιο για τον Τσίπρα και την παρέα του.
Διότι μπορεί να προσπαθούν να αντιγράψουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν το φτάνουν.

Σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε τις πρακτικές των πασόκων, και προφανώς δεν τους πλέκουμε το εγκώμιο. Όμως ακόμη και οι χειρότεροι εχθροί τους θα πρέπει να παραδεχτούν ότι είχαν… ένα στιλ… ένα επίπεδο.
Για παράδειγμα τι σχέση έχει ο Αλέξης με τον Ανδρέα; Απολύτως καμία.
Ο ένας προτού γίνει ισχυρός και πετυχήμενος πρωθυπουργός ήταν διεθνώς αναγνωρισμένος οικονομολόγος και καθηγητής σε κορυφαία αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, ενώ ο άλλος πήρε το πτυχίο του μηχανικού δια της πλαγίας γιατί ήταν απασχολημένος στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις, με αποτέλεσμα να μην κατέχει βασικές γνώσεις του αντικειμένου του αλλά ούτε κι άλλων αντικειμένων και να βουλιάζει την Ελλάδα καθημερινά λόγω της άγνοιάς του.
Ακόμα και στην λαμογιά όμως το ΠΑΣΟΚ ήταν έτη φωτός μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μην μας πείτε ότι μπορεί να συγκριθεί ο «μεγαλοαπατεώνας» Κοσκωτάς με τον «κατσικοκλέφτη» Πετσίτη.
Ο ένας προτού φάει καμιά τριανταριά δισεκατομμύρια από την τράπεζα Κρήτης ήταν ήδη πετυχήμενος και δαιμόνιος με μυαλό ξουράφι επιχειρηματίας, ενώ ο άλλος έψηνε πίτσες στην Καισαριανή και μόλις... είδε το φως το αληθινό όρμηξε σαν το... λιγούρι και τον πήραν όλοι χαμπάρι.
Μην τσιμπάτε με τις όψιμες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του. Στην πιάτσα όλοι τον έβλεπαν και γελούσαν με τα τερτίπια του από το 15’. Απλώς τώρα οι εχθροί της κυβέρνησης λόγω της κόντρας μαζί της αποφάσισαν να του βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα.
Κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό η ΝΔ, αν ήθελε πραγματικά να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι να σέρνεται τώρα πίσω από δημοσιεύματα εφημερίδων μπας και συντάξει κανένα πιασάρικο δελτίο Τύπου.
Αλλά που να το κάνει τη στιγμή που και στην Πειραιώς η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, καθώς τι σχέση έχει η «ομάδα κρούσης» που είχε φτιάξει ο πατήρ Μητσοτάκης και διέλυσε τον πανίσχυρο Ανδρεά και τον τετραπέρατο Κοσκωτά που λέγαμε, με την ομάδα που δεν μερίμνησε να οργανώσει ο υιός με συνέπεια να ταλανίζουν την Ελλάδα σχεδόν τέσσερα χρόνια ο αυταπατημένος Αλέξης με τον Μανόλο κι άλλους... κλεφτοκοτάδες;

Οργανωθείτε αδέρφια της Πειραιώς, με δελτία Τύπου δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου