Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Toν συνέλαβαν λίγο πριν γίνει καναλάρχης - 11 εκατομμύρια Ριχάρδοι είναι εκεί έξω

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ton-synelavan-ligo-prin-gini-kanalarchis/
AΠΟΚΑΛΥΨΗ

Toν συνέλαβαν λίγο πριν γίνει καναλάρχης. Tον συνέλαβαν γιατί δεν έγινε καναλάρχης. Η επειδή τον συνέλαβαν, όταν καθαρίσει, θα γίνει καναλάρχης ή μηντιάρχης. Ο Ριχάρδος- δρυός πεσούσης- έγινε αντικείμενο χλευασμού από τον ραγιά κακάσχημο Ελληνα. Μερικά 24ωρα πριν τάιζε με διαφημίσεις τα κανάλια των Ριχάρδων και ήταν χορηγός στις εκπομπές τύπου Παπαδάκη. Μύτη δεν είχε ανοίξει. Ολοι τουμπεκί.

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Οπως θα ξανακάνουν όταν ο Ριχάρδος καθαρίσει. Και θα καθαρίσει γιατί έχει λεφτά. Για την ακρίβεια πολλά λεφτά και πολύ χρυσό. Το μόνο που χωρίζει τον Ριχάρδο από έναν χοντρό καναλάρχη είναι το γεγονός ότι ο Ριχάρδος απλά δεν πρόλαβε. Δεν πρόλαβε να κάνει το δικό του κανάλι ώστε να βάζει τις φιλιπινέζες του να γλείφουν τον Τσίπρα ή το Μητσοτάκη. Απλά δεν πρόλαβε.
Τον Ριχάρδο τον συνέλαβαν για να κονομήσει το σύστημα: Mπάτσοι, δικηγόροι, δικαστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι που θα του φτιάχνουν το προφίλ και πάει λέγοντας. Πως όταν τελειώνουν τα λεφτά της Τροχαίας βγάζει στους δρόμους τα καρακώλια και μας γράφουν; Ετσι και με το Ριχάρδο. Τον τσίμπησαν γιατί έπρεπε να του απαλλοτριώσουν το χρήμα και το χρυσό που κονόμησε. Γύρευε πόσες βίλες πολιτικών, μεγαλοδικαστών και μεγαλοδικηγόρων θα γίνουν τα λεφτά του Ριχάρδου. Κολομβία των Βαλκανίων. Ασυναγώνιστη.
Για να δείτε πόσο ξεφτίλες είστε εσείς που κοροιδεύετε δρυός πεσούσης τον Ριχάρδο δείτε ποιοι είναι υπάλληλοι του Φουρθιώτη στον Party FM. Αύριο που θα βγει ξανά έξω ο Ριχάρδος θα κάνει δικό του κανάλι και θα ζητάνε δουλειά όλα τα νούμερα που σήμερα τον ειρωνεύονται. Αλλά ο Ριχάρδος είσαι εσύ. Ελληνάρας, αούα, επιδειξίας, ξερόλας, μέσα σ΄όλα.
Ο ένας πουλούσε πουτάνες και έγινε αστέρας, ο άλλος πούλαγε ναρκωτικά, ο Ριχάρδος έκανε εμπόριο χρυσού και ο Τσίπρας εμπόριο αριστεροσύνης. Κολομβία των Βαλκανίων. Αυτό είναι το εγχώριο σταρ σύστεμ.
Μην κοροιδεύεις τον Ριχάρδο γιατί δεν κατάφερες να κονομήσεις όσα κι εκείνος. Κατά τ΄άλλα είσαι ίδιος. Φτυστός Ριχάρδος. Σαγιονάρα, φραπεδιά, αούα, κουτσαβακισμός και πως θα πιάσουμε τη καλή. Ο Ριχάρδος απλά τα κατάφερε. 11 εκατομμύρια Ριχάρδοι είναι εκεί έξω. Εικόνα σου είναι ο Ριχάρδος. Μην φτύνεις το είδωλό σου δύστυχε Ελληνάρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου