Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

"Ζητείται Μαλάκας να αναλάβει την εξουσία της χώρας !!"

https://katohika.gr/stranger-voice/ziteitai-malakas-na-analavei-tin-eksousia-tis-choras/


Στο πυραμιδακι-αεροπλανακι που εστησε η παγκοσμια ελιτ εναντιων της ελλαδας και θα ανακηρυχθεί στο μελλον σαν την μεγαλυτερη κομπινα ολων τον εποχων … χρειαζονται τον τελευταιο μαλακα που θα κατσει πανω στο αγγουρι!

Σε μια εποχη που οι τραπεζες ετοιμαζονται να κανονιασουν , που η παγκοσμια αγορα ξερναει τα αντερα της , που η συγκρουση των μεγαλων ειναι πλεον αναποφευκτη ..πρεπει να βρεθει αμεσα ο μαλακας της υποθεσης να σκασει στα χερακι του ολο αυτο το εγκλημα…!
Φανταζομαι οτι πλεον στα κομματα δεν ψαχνουν να βρουν τροπο πως θα βγουν στην εξουσια αλλα ποιος θα ειναι ο μαλακας να του την παραδωσουν…!
Τα μοντελα επικοινωνιας θα τα δειτε να κανουν λαθη , να προσπαθουν να πεταξουν την καυτη πατατα απο τα χερακια τους … θα τους δινουν την εξουσια και θα λακανε απο εδω και περα…!
Θα βρεθει ο μαλακας θα ρωτησεις …σιγουρα θα βρεθει .. θελει δεν θελει ..εχει αντολη απο την ελιτ ..ειτε μονος του ειτε με συνεργασια πολλων μαλακων … θα την φανε την πετρια συντομα ..!
Μα ποιο απλα λογια ..αραξτε καναπε …αγιος ο καναπες και παρτε ποπ κορν..ετσι και αλλιως μετα απο τοσο καναπε και να αποφασισουμε να κανουμε ντου θα ειμαστε ολοι πιασμενοι σαν παπουδες .. … απολαυστε την κωμωδια που ερχεται συντομα στις οθονες σας ..!!
Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου