Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ποια Σκόπια και απίδια μάντολες ρε Ρασπούτιν;> Ορκισμένοι Τυχοδιώκτες της Εξουσίας

https://kourdistoportocali.com/news-desk/orkismeni-tychodioktes-tis-exousias/
ΕΝΑ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΟΒΕΙΣ, ΔΕΚΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ

Πρόκειται για τον πιο άγριο, τον πιο βρώμικο τυχοδιωκτισμό, αυτόν της κατάκτησης της εξουσίας. Σαν όρνεα περιμένουν οι επιχειρηματίες, τα λαμόγια εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι πάσης φύσεως πεπετζήδες που στηρίζουν τον Μητσοτάκη να διαδεχθούν με λύσσα τους τωρινούς επιβήτορες-Ρασπούτιν της εξουσίας.
Τι κι αν ο πληθυσμός της χώρας φτωχοποιείται βίαια, τι κι αν καταρρέουν οι τράπεζες, τι κι αν σε σύγκριση με τη γειτονική Βουλγαρία είμαστε η κόλαση για το Επιχειρείν και εκείνη σχεδόν παράδεισος.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Τα κοράκια της εξουσίας δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν τις δομές του διεφθαρμένου κράτους-Ρασπούτιν. Ενδιαφέρονται μόνο να το λεηλατήσουν. Σαν προστάτες μαγαζιών της νύχτας που διεκδικούν τη λεία τους. Μάλλον χειρότεροι μια και οι επιβήτορες της εξουσίας αρπάζουν συνήθως όλα τα έσοδα του ταμείου. Ετοιμες είναι οι ορδές του Μητσοτάκη να διαδεχθούν τους κατσιαπλιάδες συριζαίους που γλυκάθηκαν στο μέλι. Τώρα πια άρπαξαν και την κυβέρνηση και την εξουσία και την δικαιοσύνη διά μέσω των Ρασπούτιν.
Και τι θ΄αφήσει πίσω του ο Τσίπρας πέρα από καμμένη γη, όπως και οι προηγούμενοι επιβήτορες;
Θ΄αφήσει το έκτρωμα ασφαλιστικό του ανεκδιήγητου ταγαροβαρκάρη Κατρούγκαλου, τους χυδαίους φορολογικούς συντελεστές του εκατομμυριούχου Τσακαλώτου, ο οποίος κυκλοφορεί σαν λέτσιος εμφανιασιακά για να πουλάει στις γκόμενες-ταγάρια αριστεροσύνη την ίδια ώρα που εξαιτίας του ιδιεοληπτικού του μίσους φορολογεί θανάσιμα επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
Το κόμπλεξ τους και το μίσος απέναντι στην ιδιωτική οικονομία αποτυπώνεται στην εκτόξευση των φορολογικών συντελεστών. Θα το πληρώσουν. Οπως πλήρωσε και ο Βενιζέλος το χαράτσι στα ακίνητα. Οτι κι αν έκανε ως τότε ο Βενιζέλος ήταν άτρωτος πολιτικά. Ωσπου επέβαλε το χαράτσι. Εκτοτε άρχισε να εξατμίζεται. Το ίδιο θα συμβεί και με αυτούς εδώ παρότι οι κατσιαπλιάδες συριζαίοι που έχουν βολευθεί στο δημόσιο απολαμβάνουν χαιρέκακα το ιδεοληπτικό μίσος της κυβέρνησής τους κατά των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση του Σύριζα δεν έχει αφήσει μεγαλοεπιχειρηματία με τον οποίο να μην κωλομπαρεύεται. Βλέπεις τον πρωθυπουργό για παράδειγμα να δίνει το παρόν και στις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Αν εξαιρέσεις τον Μαρινάκη και κάνα δυο άλλους με όλους τους υπόλοιπους κωλομπαρεύεται η κυβέρνηση Τσίπρα. Και ο Μαρινάκης περιμένει τη στιγμή να κερδίσει ο Μητσοτάκης για να γαμήσει και να δείρει κι αυτός με τη σειρά του.
Ναι, να δώσουμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση  που καθάρισε το απόστημα το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά την ίδια στιγμή ταίζουμε τα ρετάλια της ΕΡΤ, τους υπεράριθμους που είχε διορίσει ο Πάκης στο ΑΠΕ, στην ΕΥΠ και στις διάφορες γραμματείες και γραφεία τύπου για να γλείφουν τον Καραμανλή. Ενα ΚΕΕΛΠΝΟ κόβεις, δέκα πετάγονται.
Δέκα χρόνια μετά και καμμιά μεταρρύθμιση δεν έγινε στο πεπετζίδικο πελατειακό κράτος. Και κυρίως στη δικαιοσύνη. Οταν υπάρχουν Ρασπούτιν δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Οταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη και φιλικό περιβάλλον προς το επιχειρείν ο βλαμμένος λαός θα παρακολουθεί τους ΤΙΤΑΝΕΣ να φεύγουν, τους μικρούς επιχειρηματίες της διπλανής πόρτας να μεταφέρονται οικογενειακώς στη Βουλγαρία (ποιος να το φαντάζονταν-που μας κατάντησαν οι ξεφτίλες) και πάει λέγοντας.
Και πίσω θα μένουν οι ηττημένοι του καναπέ να ζουν με τα συσσίτια της Εκκλησίας που διαχρονικά κωλομπαρεύεται με την εκάστοτε κυβέρνηση, με τα έκτακτα βοηθήματα της κυβέρνησης και τις φιλανθρωπίες των ολιγαρχών. Ωραίο κράτος Κολομβιάνικο κάνατε ρε γαμιόληδες.
Τι θ΄αφήσει πίσω του ο Τσίπρας; Τη συμφωνία των Πρεσπών; Ποιος τα γαμάει και τα Σκόπια όταν έχεις εξευτελίσει το λαό σου με τα χαράτσια; Τα Σκόπια τα είχαν “καταλάβει” ήδη οι Ελληνες επιχειρηματίες. Τι βάλθηκες να ασχοληθείς με μια παπαριά όταν την ίδια στιγμή εξειτίας του διεφθαρμένου κράτους και των συνθηκών οικονομικής ασφυξίας που δημιούργησες μειώνεται ο πληθυσμός των βλαμμένων Ελλήνων; Οπου νάναι δεν θα υπάρχουν ούτε Μακεδόνες, ούτε Ηπειρώτες, ούτε Κρητικοί…Ποια Σκόπια και απίδια μάντολες ρε καραγκιόζηδες;
Μας τα έχετε πρήξει με τα Σκόπια επειδή πλακώνονται οι δυτικοί με τους Ρώσους για τις σφαίρες επιρροής και την ίδια στιγμή φτωχοποιείται τον βλαμμένο λαό γιγαντώνοντας το χυδαίο δημόσιο.
Ποια Σκόπια; Αντί λοιπόν ο Καμμένος, σαν παιδί επιχειρηματικής οικογένειας, να πιάσει από το λαιμό τον Τσίπρα και τον λέτσιο Τσακαλώτο και να τους πει “ρε μαλάκες με αυτούς τους φορολογικούς και ασφαλιστικούς συντελεστές θα μείνουμε μόνο με τους δημοσίους υπαλλήλους”, κάθεται και αναλώνεται με τα Σκόπια και την Μακεδονία του Μεγαλέξανδρου. Αυτός ο λαός ζει με το παρελθόν. Πάντα με τους αρχαίους και το χθες. Τι σαράκι κι αυτό…
“Εκτός από τα ψηλά βουνά υπάρχει και η υψηλή τεχνολογία…” όπως είχε δηλώσει και ο Σιμόν Πέρες σε μια συνέντευξή του όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας-αλλά εδώ χέσε ψηλά κι αγνάντευε.
Θα φύγουν λοιπόν οι κατσιαπλιάδες Ρασπούτιν του Τσίπρα και θα έλθουν οι κατσιαπλιάδες της Νέας Δημοκρατίας διψασμένοι για εκδίκηση. Και ο βλαμμένος λαός (ευτυχώς) θα μειώνεται χρόνο με το χρόνο ώσπου να πάψει να μολύνει τον πλανήτη. Τόσο απαθείς και άχρηστοι που δεν μας αξίζει καλύτερη τύχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου