Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου: Η Ελλάδα δια – ΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας

https://simeiakairwn.wordpress.com/2018/09/26/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-30-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%85%CE%BC/
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
*Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα κι άλλες πόλεις της Ελλάδας την ημέρα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια… γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μόνο μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Στις 30 Σεπτεμβρίου που οι Σκοπιανοί,ψηφίζουν στο ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ τους,για το εάν συμφωνούν κι αποδέχονται το «Προσύμφωνο των Πρεσπών» και επομένως την είσοδό τους,στην Ε.Ε. το ΝΑΤΟ, και την επίσημη αναγνώρισή τους,πλέον,από τον ΟΗΕ,εάν …ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΆΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΝΑ ΣΥΜΒΟΎΝ,ΕΠΙΚΥΡΏΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΌ ΠΡΟΣΎΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΏΝ….
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Αν εμείς ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΜΕ,και αν οι Έλληνες βουλευτές,αποδείξουν με τον μόνο ενδεδειγμένο τρόπο,πως πράγματι υπηρετούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΧΡΩΣΤΟΎΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΝΈΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ…..
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ…ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΌΧΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΨΊΦΙΣΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(Πλ.Αριστοτέλους)ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Πλ.Συντάγματος) ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ (Πλ.Αγίων Θεοδώρων)ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης) ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (Κάστρο Σερρών)…(σε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά,θα δείτε την ώρα συγκέντρωσης)
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ Ή ΜΉ,ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου