Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Των πρακτόρων η σχολή είναι δύσκολη πολύ…

http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/ton-praktoron-i-sxoli-einai-duskoli-polu-/11.125354
Πανηγυρισμοί ξέσπασαν στην Κουμουνδούρου στο άκουσμα της είδησης ότι η Ελλάδα θα απελάσει Ρώσους... διπλωμάτες λόγω δόλιων πρακτικών.

«Επιτέλους», φώναξε με στεντόρεια φωνή ο Αλέξης, «έγινε το μεγάλο βήμα για να απεμπλακεί το κόμμα από τις αριστερές αγκυλώσεις του παρελθόντος ώστε να εγκαινιάσει απελευθερωμένο την επιστροφή στην ηρωική εποχή της πασοκικής παπάταζας».
Θυμάστε, αυτής που κραύγαζε «έξω οι βάσεις του ΝΑΤΟ» και «βυθίσατε το Χόρα» και την ίδια στιγμή στέκονταν στα τέσσερα στους... φονιάδες των λαών.
Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς πληροφορίες που θέλουν τον Τραμπ να ανοίγει σαμπάνιες λόγω της επιτυχημένης ολοκλήρωσης που είχε η αποστολή που ανέθεσε στον Τσίπρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για κακοήθειες που διαρρέονται από τα υπόγεια της Πειραιώς, για να πλήξουν το διπλωματικό προφίλ που έχτισε ιδρώνοντας ο Αλέξης.
Άλλωστε, θα πρέπει να είναι κάνεις… ψεκασμένος για να πιστέψει ότι η απέλαση των Ρώσων διπλωμάτων συνδέεται με το ξεπούλημα της Μακεδονίας και τα ευρύτερα σχέδια των Αμερικανών για τα Βαλκάνια.
Χαιρετίζουμε λοιπόν τον ρεαλισμό που επέδειξε ο πρωθυπουργός αποδεχόμενος να πορευθεί με τους κακούς δυτικούς, όπως τους αποκαλούσε προτού ανακαλύψει την αλήθεια, τους οποίους αποκατέστησε ιστορικά παραδεχόμενος τελικά ότι είχαν δίκιο που έσφαξαν τους πρώην συντρόφους του στον εμφύλιο.
Χαιρετίζουμε επίσης την αναγνώριση της δυτικής κυριαρχίας στην Ελλάδα, από τον μετανοημένο κνίτη, όπως είχε χαραχθεί στην περίφημη χαρτοπετσέτα από τους Τσώρτσιλ και Στάλιν.
Εκφράζουμε τέλος την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη που αυταπατήθηκε από τις πομφόλυγες του λαοπλάνου για συμμαχία Ελλάδας - Ρωσίας για να απαλλαγεί η χώρα από τα δυτικά δεσμά.
Τζάμπα οι υποκλίσεις στον Πούτιν σύντροφε. Ψιλό γαζί σε δούλευε ο λαοπρόβλητος και εσύ νόμιζες ότι θα τον φας όπως ο Λένιν τον Κερένσκι.
Που να φανταζόσουν ότι ήδη είχε προσκυνήσει τους ιμπεριαλιστές που βρίζατε παρέα στο Σύνταγμα.
Των πρακτόρων η σχολή είναι δύσκολη πολύ… που θα έλεγε και ο Θου-Βου.
Ας προσέχατε.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το ΚΚΕ υπάρχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου