Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Επείγον. Η αδιανόητη πλάνη του λαού για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ κι ο λόγος που γίνεται.

https://katohika.gr/ellada/epeigon-i-adianoiti-plani-tou-laou-gia-to-skopiano-ki-o-logos-pou-ginetai/


«Η χώρα μας αποδέχθηκε την είσοδο της FYROM σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς με την ονομασία που περιέχει την ονομασία Μακεδονία.
Είναι ένα γεγονός ότι πλέον των 140 χωρών συναλλάσσονται και εκφωνούνται ο ένας με τον άλλον με τη συνταγματική ονομασία της FYROM», επισήμανε μέσω τηλεοπτικού σταθμού πρόσφατα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.
Τελειωμένη υπόθεση συνεπώς η παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ως εκ τούτου , τετελεσμένη η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ όπερ σημαίνει ότι , κάποιοι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί ΑΜΕΣΑ
Τότε , γιατί όλος αυτός ο ντόρος , τα συλλαλητήρια που προκλήθηκαν ,οι διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου , οι εσωκομματικές κόντρες κ.α ;
Μήπως για να υποθάλψουμε το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έγινε , με το να αφήνουμε να εννοηθεί ότι «να, το παλεύουμε» ;
Καθίστε καλύτερα πριν συνεχίσετε την ανάγνωση .
Στις 01.03.2017 και Ώρα 13.00΄ – συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας 166 Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής. Η Βουλή είπε τότε ΌΧΙ στην άρση ασυλίας των 166 βουλευτών για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας , που είχαν κατηγορηθεί από χιλιάδες πολίτες διότι το 2013 υπερψήφισαν το Σχέδιο Νόμου “Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, τροποποιήσεις του ν. 4093/2012, κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλες επείγουσες διατάξεις.
Είναι περισσότερο από βέβαιο συνεπώς , ότι , Η ΙΔΙΑ διαδικασία θα ακολουθηθεί και τώρα , όταν και εάν ψηφιστεί από τη Βουλή η εκχώρηση ( σε οποιαδήποτε ταμπέλα ) του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια .
Τούτο , σας το υποσχόμαστε !
Ας δούμε όμως και κάτι ακόμα .
Με το ( ιστορικό ) δημοψήφισμα του 2015 ( στις 28 Ιουνίου του 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Ιουλίου ) ο Ελληνικό λαός είπε ΟΧΙ σε ποσοστό 61,3% στο ξεκάθαρο ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) το οποίο προτάθηκε στις 25 Ιουνίου. Παρά το εκκωφαντικό ΟΧΙ του λαού , η κυβέρνηση – Βουλή , κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές με όρους ενός τρίτου μνημονίου κάνοντας το ΟΧΙ , ΝΑΙ με την ψήφιση 222, «όχι» από 64, και «παρών» από 11.
Να γιατί πρέπει να φανεί σήμερα , ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια . Για να αποδειχτεί ότι , ήταν δικαιολογημένη η απαξίωση του 61.3% του ελληνικού λαού.
Εάν λοιπό , τα ανωτέρω δύο συνδυαστούν , δηλαδή , η Βουλή ψηφίσει την παραχώρηση με κάποιο τρικ του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ταυτόχρονα δε βγούμε τον Αύγουστο από τα μνημόνια . η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ «ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ »
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ η κοινωνική ομαλότητα , το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών ,ακόμα , κι αυτή καθαυτή η δημοκρατία και το πολίτευμα , θα τεθούν σε θανάσιμους κινδύνους .
Η δημόσια δύναμη ( Αστυνομία και Σώματα ασφαλείς γενικότητα ) δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση και η επέμβαση του Στρατού θα κριθεί αναγκαία σε καθήκοντα αστυνόμευσης .
Οι εξελίξεις θα είναι εφιαλτικές με τους εχθρούς της χώρας να σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την εσωτερική αστάθεια .
Όλοι τότε θα έχουμε χάσει
Για αυτόν τον λόγο
Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Εάν είναι να βγούμε από τα μνημόνια , κάντε το όλοι μαζί να γίνει πραγματικότητα . Τότε , όλοι θα έχετε κερδίσει
Εάν είναι να πούμε προς τα έξω ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , να το πούμε όλοι , με ένα στόμα και μια φωνή . Εάν πάλι τούτο κριθεί αναγκαίο , στηριχτείτε στο λαό για να ξεπλύνετε ΚΑΙ την «προδοσία » , πηγαίνετε σε δημοψήφισμα το οποίο να σεβαστείτε αυτή την φορά .
Μέχρι να αποφασίσετε περί των ανωτέρω , δείτε τι σημαίνει η φράση ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ και τι δύναμη κρύβει .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( A’ Υποδιοικητής )
omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου