Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

«ΠΙΚΡΕΣ» ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!!!

https://hellasforce.com/2017/10/07/αποκαλύπτουμε-και-εκθετουμε-πικρεσ/
Για να δούμε τελικά κατά πόσο εξισώνεται η αλλαγή φύλου με τον παιδικό διαβήτη, όπως αναφέρθηκε χθες…

Το ακόλουθο ρεπορτάζ έχει πραγματοποιηθεί για λογαριασμό του έγκυρου Newsweek πριν μερικούς μήνες το οποίο τιτλοφορείται «Εγχείριση αλλαγής φύλου: Υψηλότερα τα ποσοστά μετάνοιας στις επεμβάσεις άνδρα σε γυναίκα» … Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά τι αναφέρει Σέρβος γιατρός που ειδικεύεται στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!
Οι χειρουργικές επεμβάσεις επιβεβαίωσης του φύλου, είναι το όνομα που δόθηκε στη διαδικασία που αλλάζει τη σωματική εμφάνιση και τη λειτουργία των σεξουαλικών χαρακτηριστικών – αυξήθηκαν κατά 20% από το 2015 έως το 2016 στις Η.Π.Α., με περισσότερες από 3.000 τέτοιες επεμβάσεις να πραγματοποιούνται πέρυσι. Τα ποσοστά αυξάνονται επίσης σε όλο τον κόσμο. Τώρα, όμως τουλάχιστον ένας γιατρός αναφέρει μία τάση μετάνοιας για αυτές τις επεμβάσεις!
Ο ουρολόγος Μίροσλαβ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ειδικεύεται στη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, σημειώνει αύξηση των χειρουργικών επεμβάσεων «αντιστροφής» μεταξύ των τρανσεξουαλικών γυναικών που θέλουν πίσω τα αρσενικά γεννητικά όργανα τους. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Τζόρτζεβιτς πραγματοποίησε επτά αντίστροφες επεμβάσεις στην κλινική του στο Βελιγράδι της Σερβίας. Ο ουρολόγος εξηγεί στην Telegraph ότι εκείνοι που θέλουν την αντιστροφή, εμφανίζουν υψηλά επίπεδα κατάθλιψης, και σε μερικές περιπτώσεις αυτοκτονικές σκέψεις. Άλλοι ερευνητές καταγράφουν επίσης ακροάσεις σχετικά με άτομα που επίσης το μετάνιωσαν.
«Το να αυτές τις ιστορίες μπορεί να είναι μια πραγματική καταστροφή», δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς στην Telegraph.
Ο Charles Kane, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Sam Hashimi μετά από χειρουργική επέμβαση αλλαγής από άντρα σε γυναίκα, επέλεξε να γίνει και πάλι άνδρας μετά από «ορμονική μετάνοια» (hormonal regret). Στο ντοκιμαντέρ του BBC One Life: Make Me a Man Again (Μία ζωή: Κάνε με άνδρα ξανά), ο Kane εξήγησε ότι αρχικά ήθελε να γίνει γυναίκα μετά από μια νευρική κατάρρευση.
«Όταν βρισκόμουν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, υπήρχε ένας άνθρωπος από τη μία πλευρά μου που νόμιζε ότι ήταν ο βασιλιάς Γεώργιος και ένας άλλος τύπος από την άλλη πλευρά που νόμιζε ότι ήταν ο Ιησούς Χριστός. Αποφάσισα ότι ήμουν η Sam «, είπε ο Kane.
Μετά την επέμβαση, ο Kane πίστευε ότι η γυναικεία του ταυτότητα δεν θα του αρέσει ή δεν θα γινόταν αποδεκτή ως πραγματική γυναίκα. Επίσης, κατηγόρησε την επιρροή των γυναικείων ορμονών ως υπεύθυνων για τον σκοπό του να αναζητήσει τη χειρουργική επέμβαση. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος γεννημένος τρανσέξουαλ. Περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου τους μεταβάλλονται από γυναικείες ορμόνες «, δήλωσε ο Κανέ Νύχτα.
Η περίπτωση του Kane μπορεί να μην είναι εφαρμόσιμη σε όλους τους ασθενείς με transgender που αναζητούν χειρουργική επέμβαση αναστροφής. Ο Τζόρτζεβιτς εκφράζει την ανησυχία του για την ψυχιατρική αξιολόγηση και συμβουλευτική που πραγματοποιείται πριν από τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Θυμίζει ασθενείς που του λένε ότι όταν ρωτούσαν για τη διαδικασία σε άλλες κλινικές, λαμβάνουν ελάχιστες πληροφορίες πριν ζητηθεί απόδειξη ότι θα μπορούσαν να πληρώσουν για την επέμβαση.
Στην πρακτική του Τζόρτζεβιτς, οι ασθενείς υποβάλλονται σε ψυχιατρική αξιολόγηση ενός έως δύο ετών συνοδευόμενη από ορμονική αξιολόγηση και θεραπεία. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ζητάει από τους ασθενείς δύο επαγγελματικές επιστολές. Μετά τη διαδικασία, προσπαθεί να παραμείνει σε επαφή – μιλάει με το 80 τοις εκατό των προηγούμενων ασθενών του, όπως αναφέρει η Telegraph.
Επιπλέον, μια μελέτη του 2011 διαπίστωσε ότι μετά από χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, περισσότεροι από 300 Σουηδοί τρανσεξουαλικοί παρουσίαζαν υψηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας, τάσεις αυτοκτονίας και ψυχιατρικών προβλημάτων σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Οι ερευνητές κατέληξαν: «Τα συμπεράσματά μας δείχνουν ότι η ανακατανομή του φύλου, αν και ανακουφίζει τη δυστροφία των φύλων, μπορεί να μην είναι αρκετή ως θεραπεία για την τρανσεξουαλικότητα και πρέπει να εμπνεύσει βελτιωμένη ψυχιατρική και σωματική φροντίδα μετά την αλλαγή σεξουαλικής επαφής για αυτή την ομάδα ασθενών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου