Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στις ΗΠΑ δύο εικόνες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ άρχισαν να ρέουν ΜΥΡΟ και ΔΑΚΡΥΑ….όπως νωρίτερα στη Ρωσία….

https://hellasforce.com/2017/09/27/στις-ηπα-δύο-εικόνες-της-παναγιασ-άρχι/
Μια εικόνα της Παναγίας άρχισε να ρέει μύρο την παραμονή της γιορτής της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού Σταυρού στις (14 Σεπτεμβρίου) στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Buffalo στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τη σελίδα Facebook της ενορίας.

Το μήνυμα που δημοσιεύτηκε αναφέρει: « Με τη Χάρη του Θεού, την Παραμονή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας (13 Σεπτεμβρίου), η εικόνα της Θεοτόκου στο εικονοστάσι μας άρχισε να ρέει μύρο. Από τότε συνεχίζει να ρέει λάδι κι έχει αυξηθεί η ροή του κατά τη διάρκεια των περασμένων δύο ημερών. »
Ο αρχιεπίσκοπος Michael (Dahulich) της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ έχει εγκρίνει ακολουθίες να τελούνται προς τιμήν της εικόνας. « Με την ευλογία του αρχιεπίσκοπού Μιχαήλ, υπηρετούμε δύο ακολουθίες καθημερινά: Ακάθιστος στην Θεοτόκο στις 9:30 π.μ. και η Παράκληση προς τη Θεοτόκο στις 7:00 μ.μ. », συνεχίζει το μήνυμα.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Άννας (OCA) στο Όλμπανι του Όρεγκον αναφέρει επίσης στη σελίδα της στο Facebook ότι μια εικόνα της Θεοτόκου άρχισε να δακρυροεί κατά τη διάρκεια της Θείας Κοινωνίας στις 15 Αυγούστου, στην γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου. Το δάκρυ παρέμεινε στην εικόνα και την επόμενη μέρα.theorthodoxchurch.info 24.9.17
Μαζικά την τελευταία χρονιά παρατηρήθηκε στη Ρωσία το φαινόμενο δεκάδες εικόνες να δακρυρροούν ή να μυροβλίζουν.
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου