Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ-ΔΤ-552/30.12.2015: Νόμος Κατσέλη και ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΑΛΑΛΟΥΜ - ΤΡΑΠΕΖΟΧΑΟΣ

 ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ-ΔΤ-552/30.12.2015


Νόμος Κατσέλη και ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΑΛΑΛΟΥΜ - ΤΡΑΠΕΖΟΧΑΟΣ

Θα εμπιστευόσασταν μια τράπεζα που χρειάζεται 2 μήνες να σας απαντήσει γραπτά για το υπόλοιπο του δανείου σας, που δεν έχει καθημερινή κίνηση, ενώ σας απαντά αμέσως για όλες τις κινήσεις του έτους του λογαριασμού σας ταμιευτηρίου ή όψεως.
Το ερώτημα, αν γίνεται προς ένα άνθρωπο της καθημερινότητας, μπορεί να τον δυσκολεύει να απαντήσει, για όσους όμως σχετίζονται, τραπεζικούς, Ενώσεις Καταναλωτών, Υπουργούς και Γραμματείς Εμπορίου και Καταναλωτή, η απάντηση είναι σαφής, ΟΧΙ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
Η τράπεζα που δεν απαντά σε 10 μέρες που ορίζει ο νόμος στην Αίτηση Αναλυτικής Οφειλών, το κάνει για 2 λόγους, ή μαγειρεύει τα ποσά που άντε να τα ξεμαγειρέψει ο καταναλωτής και να δει τι περισσότερα από τα πραγματικά οφειλόμενα του έχει βάλει, ή η τράπεζα αυτή δεν ξέρει που βρίσκεται και που πατά.
Και στις 2 περιπτώσεις κύριε Γραμματέα του Καταναλωτή και Εμπορίου, κύριε Παπαδεράκη, και στις 2 περιπτώσεις ο κίνδυνος είναι μέγιστος και σαφής και για τον καταναλωτή και για τον Τσακαλώτο, μιας και στην δεύτερη περίπτωση, για τους ίδιους λόγους και για τον Κύριο Αλεξιάδη, αφού όσα τους ζητούν για ανακεφαλαιοποίηση είναι αποτέλεσμα μαγειρέματος, ή ασαφές και ανασφαλές για τους ίδιους λόγους.
Ή ξέρετε και μπορείτε να κυβερνήσετε ή δεν ξέρετε και να ρωτήσετε όσους ξέρουν και οπωσδήποτε έμπιστους νομικούς και να μη βασίζεστε καθόλου μα καθόλου στις συνομιλίες σας με εν ενεργεία τραπεζίτες και τραπεζικούς.
Όταν η Πολιτική έγινε παρέα με τους τραπεζίτες, απορροφήθηκε με καλαμάκι από αυτούς, ένας φραπές τους ήταν τα παιδιά.
Είναι λυπηρό αυτό που νομίζει ο κος Παπαδεράκης ότι ναι έτσι στα γρήγορα το φτιάχνουμε και πάει, να γυρίζει πίσω από τον ΔΣΑ πριν συμβεί και από τους Δικαστές, σαν παιχνίδι με τις ζωές και την περιουσία των πολιτών που ανάλαβαν να διοικήσουν οι κυβερνήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου