Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

“Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;”

http://attikanea.blogspot.gr/2015/11/blog-post_192.html

epa05040967 Greek Prime Minister Alexis Tsipras places a wreath in the 'Hall of Remembrances' in the Yad Vashem Holocaust memorial museum in Jerusalem, 25 November   2015 during a ceremony honoring the six-million Jews who perished at the hands of the Nazis during the Holocaust of World War II. Alexis Tsipras is on an official visit to Israel.  EPA/ABIR SULTAN

Ελεύθερος Πολιορκημένος
 

«Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα! Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο. Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!


 Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. 

Φειδωλή η φωτογράφιση της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο μουσείο του Ολοκαυτώματος και ελάχιστα “γκρο πλαν” με τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι με την κιπά στο κεφάλι...


 Τσίπρας-κιπά
 

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό.


 tsipras-olokaftoma2-e1448457259354
 

Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ ζήτησα να επισκεφθώ το μουσείο του Ολοκαυτώματος που είναι ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία και γιατί είναι καθήκον όλων μας αυτό το ορόσημο του Ολοκαυτώματος, την μαύρη κηλίδα της ιστορίας να μην τη ξεχνάμε, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν που θα ήθελε να την επαναλάβει. 

Να αντισταθούμε στην ιδεολογία του μίσους, στον ρατσισμό και να μετατρέψουμε αυτή την πόλη από πόλη βίας και εχθροπραξιών σε πόλη ειρήνης και ειρηνικής συμβίωσης».


 ΤΣΙΠΡΑΣ-500
 

Ναι, να γίνει ειρήνη για να μπορέσει να έρθει και ο Μεσσίας που αναμένουν οι Εβραίοι. 

Μόνο που για να γίνει ειρήνη, το τέρας που λέγεται Κράτος του Ισραήλ, πρέπει να έχει πρώτα καταβροχθίσει και άλλα εδάφη και πλούτο, πλην της Γης των Παλαιστίνιων που έχει ήδη πράξει και στοχεύει στην πλήρη εξαφάνισή τους. 

Τώρα σειρά έχουν τα Συριακά εδάφη και τη βουλιμία τους γευόμαστε όλοι με τον πόλεμο που άναψαν εκεί κατά του Άσαντ.

 epa05040966 Greek Prime Minister Alexis Tsipras puts on a skullcap (Kipa) in the 'Hall of Remembrances' at the Yad Vashem Holocaust memorial museum in Jerusalem, 25 November 2015 during a ceremony honoring the six-million Jews who perished at the hands of the Nazis during the Holocaust of World War II. Alexis Tsipras is on an official visit to Israel.  EPA/ABIR SULTAN
 
Καμαρώστε έναν ακόμα σιωνιστή προσκυνητή:
 
Σας έχουμε ενημερώσει ξανά στο παρελθόν για την εβραιήλα των πολιτικών και του συγκεκριμένου ατόμου, μάλιστα πριν “εκλεγεί” πρωθυπουργός!
Θυμηθείτε το άρθρο!


“ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ: ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ..!”


Πηγή:
nea.allnewz.grΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου