Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εξαφάνιση του 20χρονου Κρητικού φοιτητή (Ιωάννινα)… Η ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook

http://www.hellasforce.com/blog/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84-3/
Εξαφάνιση του 20χρονου Κρητικού φοιτητή (Ιωάννινα)… Η ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ… Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία συλλογική προσπάθεια για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή με την οικογένεια να καλεί μέσω facebook όσους μπορούν να βοηθήσουν. «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» είναι το όνομα της σελίδας στο facebook την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του φοιτητή. Το ραντεβού είναι στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά και έχουν ήδη ανταποκριθεί πάνω από 600 άτομα.
Η αδελφή του Βαγγέλη, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της μέσω των social media, για να βρεθεί, ενώ απάντησε μέσω social media σε όσους υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος έξαφανίστηκε αφού τσακώθηκε με τους δικούς του:
«Θέλω να σκεφτείτε όλοι την πορεία των ΜΜΕ… Όλα αυτά που έχουν ανεβάσει αυτές τις τρεις εβδομάδες και να μου πείτε τι έχετε καταλάβει!!! Γιατί εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα διάβαζα ότι έγραφαν για την σχολή, μετά για του Κρητικούς και την δεύτερη εβδομάδα πάλι τα ίδια… Πριν λίγες μέρες για αλλοδαπούς και τώρα για εμάς!!! Βγάλτε εσείς μόνοι σας το πόρισμα!!! Να είστε καλά!!! Δηλαδή τι να πω δεν ξέρω αλήθεια. Σας εύχομαι να μην πέσετε ποτέ στα στόματα αυτών των κρεατοφάγων! Μας κατηγορούν ότι μιλήσαμε με τον αδελφό μου όταν πήρε τους βαθμούς, ενώ εμείς τελευταία φορά μιλήσαμε με τον αδελφό μου την Πέμπτη το βράδυ και γι’ αυτό και καταλάβαμε ότι ο Βαγγέλης έχει εξαφανιστεί νωρίς επειδή δεν είχαμε επικοινωνήσει όλη μέρα μαζί του, αν και μας είχε πει ότι θα μας πάρει!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου