Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δημοβούλιο Πολιτών: Ενημερωτικό δελτίο Δεκεμβρίου 2014.

Η (Άμεση) Δημοκρατία στην πράξη!

Ιπποκράτους 42
τηλ.: 210-3648300 / fax: 210-3610882

*************
toxoni-logo

Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες, δήθεν αντιπροσώπους μας;


Του Γιώργου Λ. Κόκκα, δικηγόρουκαι εκπροσώπου του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας
(
www.dimopolis.gr )

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας συνεργάστηκε στις τελευταίες Ευρωεκλογές στα πλαίσια του συνασπισμού κομμάτων «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.Α.Μ.» (απαρτίζονταν επιπλέον και από τα κόμματα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», «Άρμα Πολιτών» και «Πυρίκαυστος Ελλάδα») με την συμμετοχή του υπογράφοντος στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο. Η σύμπραξη κατόρθωσε με τις προσπάθειες και το πολιτικό κύρος όλων μας να εκλέξει ευρωβουλευτή τον Νότη Μαριά, ο οποίος αιφνιδίως μετεκλογικά ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το οποίο συμμετείχε. Όμως ο Ευρωβουλευτής μας, όχι μόνο δεν προσήλθε στο Συνέδριό τους για να εκφράσει δημοκρατικά τις όποιες απόψεις του στον κόσμο που συνέβαλε στην εκλογή του, αλλά ούτε και προσπάθησε να συζητήσει κατ’ ελάχιστο με τις υπόλοιπες τρεις πολιτικές κινήσεις που συνέπραξαν στην εκλογή του.
Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας απέστειλε πριν από το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιστολή
moneyshow-athens-2014

Εκδηλώσεις Άμεσης Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο 2014 στο «Money Show»!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014Αίθουσα: ΘΑΛΕΙΑ 2Ώρα: 20:00-22:00 Φορέας : Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας Θέμα: «Αναζητώντας τη μελλοντική Ελλάδα: Σ.Ε.Δ.οκρατία-το κράτος των Σύγχρονων Εκκλησιών του Δήμου» Περιεχόμενο: Παρουσίαση και διαβούλευση στις ιδέες του ομότιτλου βιβλίου του Συντονιστή του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, δικηγόρου Γ. Λ. Κόκκα. Τεκμηρίωση:www.dimopolis.gr   Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014Αίθουσα :ΘΑΛΕΙΑ 1Ώρα 12:00-14:00 Φορέας: Δημοβούλιο Πολιτών Θέμα: «Πώς μπορεί …
karakostas-plus-book

Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Καρακώστα «Το δέον Σύνταγμα-Πολίτευμα της Ελλάδας»


Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα-ποιητή και πρώην βουλευτή Ιωάννη Καρακώστα «Το δέον Σύνταγμα-Πολίτευμα της Ελλάδας», την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών στην οδό Ακαδημίας και Γενναδίου 8 - Αθήνα, 7ος όροφος βλέπε χάρτη.
Παρουσιαστές οι καθηγητές πανεπιστημίου:
Facebook
Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου