Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αφιερωμένο στον Χάρη Θεοχάρη και στον μπάρμπα-Στασινόπουλο - NAMMOS 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013: VIDEO όλα τα λεφτά!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/23205.htm











Μόνο ο τσαχπίνης Χάρης Θεοχάρης, ο αμείλικτος διώκτης των φοροφυγάδων, απουσίαζε από το πάρτυ του Nammos με καλεσμένο τον Αιγύπτιο Ρέμο.
Το πάρτι αυτή τη φορά είχε προσκεκλημένο τον  Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab ο οποίοςστις μία το πρωί ανέβηκε στην εξέδρα η οποία  ήταν στημένη στη θάλασσα, όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ πρώτης γραμμής του πολεμικού ανταποκριτή του  Taxalia.
Αίφνης η νύχτα στη Μύκονο έγινε μέρα από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα ενώ από κάτω, στα τραπέζια, τα πιθηκοειδή διασκέδαζαν τρισευτυχισμένα.. Ανάμεσα στους θαμώνες υπήρχαν Λιβανέζοι, Σαουδάραβες, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ντουμπάι, Αμπουντάμπι, είδαμε επίσης τον Αρμάνι, αρκετούς εφοπλιστές και πολλούς celebritιes του διδύμου Μαλέλη-Τσιλιπουνιδάκη.  
Η είσοδος κόστιζε 220 ευρώ με φαγητό αλλά οι σαμπάνιες και οι βότκες έρρεαν άφθονες στα τραπέζια. Μάλιστα την σαμπάνια-Μίδας των 120.000 ευρώ χρειάσθηκε να την κουβαλήσουν μεμέτηδες βαστάζοι, αγοράκια πρόθυμα. Το κέφι ήταν άπλετο και όρθιοι χόρευαν μέχρι το πρωί στους ρυθμούς του Diab.Φυσικά εδώ δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του ο γνωστός ελεγκτής του τρόλει ούτε φυσικά οι άνδρες του ΣΔΟΕ και του μπάρμπα Στασινόπουλου.
Η ανεξάρτητη πολιτεία της Μυκόνου μαμεί και δέρνει χλευάζοντας τα κορόιδα επιτηδευματίες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σ΄αυτό το μπουρδέλο κράτος.
Αφιέρωνουμε το φωτογραφικό ρεπορτάζ του Taxalia στο τολμηρό δίδυμο Θεοχάρη-μπάρμπα Στασινόπουλου.


Γειασάν τ΄αγόρια τα δυναμικά-εκτός κι άν έχουν αποφασίσει εκεί στο ΣΔΟΕ να επέμβουν στο Nammos τον Δεκέμβρη για ξεκάρφωμα...




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου