Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι τον Πύργο Ηλείας. ( του Φώτη Αλεξόπουλου)

Γραφείο Τύπου
Φώτης Αλεξόπουλος
Πολιτευτής Νομού Ηλείας
Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/Γενική
Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Πληρ:  Τηλ Κέντρο 11711
 
                                                                                                           Προς Κ. Υπουργό Μεταφορών
                                                                                Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, ΤΚ 15669, Παπάγος
 
ΘΕΜΑ: Επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι τον Πύργο Ηλείας.

 154605_3641983662128_2143004698_n.jpg

Κ. Υπουργέ
 Πάγιο Αίτημα των Πολιτών της Ηλείας είναι η Σύνδεση, του Νομού μας,  με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο …. Από Κιάτο μέχρι Πύργο!
Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι η κατάργηση του Σιδηροδρόμου εδώ και καιρό, έχει δείξει τις  βαριές επιπτώσεις στην Ηλειακή Οικονομία που έχει συνεχώς πτωτική Κατεύθυνση …
Ο Σιδηρόδρομος , Βοήθησε και βοηθούσε κατά ένα μεγάλο  ποσοστό τις Τοπικές οικονομίες ,που πλέον  με νύχια και δόντια καταβάλουν  προσπάθειες ,ώστε να κρατηθούν  μέσα στην «Δίνη» της Ύφεσης ….
Επίσης ,θέλω να σας ενημερώσω ότι  Η καθημερινή Λεηλασία  της Υποδομής του Σιδηροδρόμου οφείλεται στην Πλήρη εγκατάλειψη.
Όπως καταλαβαίνεται ,επιβάλλεται  ως άμεση προτεραιότητα η  άμεση κατασκευή του προαστιακού ώστε να διαφυλαχτεί εις το ακέραιο η Δημόσια Περιουσία ..
Σας γνωρίζω επίσης, ότι λόγο ελλείψεις κονδυλίων η Ολύμπια Οδός  δεν θα Φτάσει στην Ηλεία ,με όποιες επιπτώσεις συνεπάγεται αυτό για την Οικονομία τους τόπου μας …
Όπως καταλαβαίνετε κ. Υπουργέ τα χτυπήματα για τον Τόπο μας είναι Πολλαπλά και χρήζουν άμεσης Πολιτικής Λύσης, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση ,η Μετανάστευση του Ανθρώπινου Επιστημονικού Δυναμικού μας θα είναι συνεχής και  πραγματικά  Υψηλή ….
Θεωρώ ότι η σύνδεση με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο είναι μια Καλή αρχή  …
Μια καλή Αρχή για την εξύψωση του Βιοτικού Επιπέδου των Πολιτών μας και του Τόπου μας  …
Η Πανέμορφη (ταχύτατη) διαδρομή του Προαστιακού ,καθώς και η σύνδεση του με το Λιμάνι της Κυλλήνης &του Κατάκολου , η του Αρχαιολογικού Χώρου Αρχαίας Ολυμπίας ,σίγουρα θα είναι μια σοβαρή Πολιτική επένδυση της Διοίκησης σας, που θα στεφτεί και με Οικονομική  επιτυχία για την Κοινωνία , για τον Τουρισμό , για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  ….
Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι σε πολλές διαδρομές «μικρής Απόστασης» μέτοχος, μπορεί να είναι ως μέλος  και η Τοπική Αυτοδιοίκηση ….
Είναι ένας  Σχεδιασμός  που εδώ και δεκαετίες εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη..
Γνωρίζοντας ήδη, ότι ο Δήμος Πατρεων καταβάλει προσπάθειες, ώστε ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος να φτάσει μέχρι την Κάτω Αχαΐα, σας αποστέλλω την επιστολή αυτήν και σας Ζητώ την Προέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι και την Πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας, τον Πύργο…
Παραμένω για Τυχόν Διευκρινίσεις στην Διάθεση σας
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Πολιτευτής Νομού Ηλείας
Βαρθολομιό 7/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου