Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 466, Τετάρτη 21.08.13: Ληστές έκαψαν ζωντανό Ανάπηρο στην Κόρινθο

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 466 Τετάρτη 21.08.13

Υπέκυψε ο 78χρονος που τον έκαψαν ζωντανό στο αναπηρικό καροτσάκι

Κόρινθος: Ληστές έκαψαν ζωντανό ανάπηρο ηλικιωμένο

21.08.13 imerisia.gr - 27 λεπτά πριν
Υπέκυψε, τελικά, στα τραύματά του ο 78χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε πέσει θύμα μιας επίθεσης απίστευτης  αγριότητας από τέσσερις άνδρες που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.
Οι τέσσερις άνδρες τον είχαν κάψει χρησιμοποιώντας βενζίνη και οινόπνευμα προκειμένου ο άτυχος ηλικιωμένος να τους αποκαλύψει που φύλαγε τα χρήματά του. Μάλιστα οι τέσσερις ληστές δεν είχαν σταματήσει τα βασανιστήρια ακόμα και όταν ο 78χρονος τους έδωσε το ποσό των 4.000 ευρώ που είχε στο σπίτι του.
Τον 78χρονο είχαν βρει σε άθλια κατάσταση οι συγγενείς του στο αναπηρικό του καροτσάκι, με το 90% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα β' βαθμού. Όπως είπε στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, οι τέσσερις άγνωστοι του έριχναν βενζίνη στο σώμα του και του έβαζαν φωτιά την οποία έσβηναν μετά με μια κουβέρτα, προσπαθώντας να τον κάνουν να τους πει πού είχε χρήματα! 

Δένδιας: Δεν υπάρχει πλέον άβατο στη νομιμότητα

http://tinyurl.com/nxjjphy Δήλωση σχετικά με τη σημερινή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έκανε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η σημερινή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΕΜΠ, όπως και η απόδοση των καταληφθέντων χώρων στην πανεπιστημιακή κοινότητα ύστερα από τριάντα χρόνια, αποδεικνύει ότι δεν υφίσταται πλέον άβατο για τη νομιμότητα» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός προσέθεσε ότι «η χρήση των πανεπιστημιακών χώρων ως εστιών ανομίας και κάθε φύσεως παραβατικότητας -ακόμη και παρεμπορίου- δεν είναι αποδεκτή σε μία δημοκρατική κοινωνία. Ας το συνειδητοποιήσουν όλοι και κυρίως όσοι παριστάνουν ότι αγνοούν την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"».
Το ΙΝΚΑ θεωρεί ότι και η καύση αναπήρων στην Κόρινθο, από ληστές, για να του πάρουν 4.000 που είχε στο σπίτι του, είναι αντικείμενο της ΕΛΑΣ και μάλιστα πολύ σημαντικό, αφού οι ληστείες εκδηλώνονται κάθε μέρα και η αγριότητα των ληστών, που δεν  είναι πολιτικά πρόσωπα, εκτείνονται και ανεβαίνουν σε αγριότητα, μέχρι άναμμα και σβήσιμο του ανάπηρου μέχρι να τους δώσει τα χρήματα.
Η απλή παρατήρηση ως θεατής εκ μέρους του κου Δένδια και της ΕΛΑΣ συμβάντων καύσης αναπήρων και θανάτωσης επιβατών τρόλεϊ και επιβατών στην στάση λεωφορείων, δεν είναι ανεκτό κε Πρωθυπουργέ.
Είστε παρόντες και διαχειριστές στον παρόντα χρόνο, όχι στον παρακείμενο ούτε στον υπερσυντέλικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου