Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι χημικές ουρές των τηλεσκουπιδιών και τα θαλασσοδάνεια που τελειώνουν!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22355.htm



Ως τώρα υπήρχε μιαάτυπη συμφωνία ανάμεσα στους Ελληνες καναλάρχεςκαι τις κυβερνήσεις:Οσο πιο πολλά τηλεσκουπίδια σέρβιραν οι πρώτοι στους πολίτες, με στόχο την αποχάυνωσή τους, πόσο πιο εύκολη πρόσβαση είχαν στις άλλες τους δουλειές με το Δημόσιο και στα δάνεια με τις τράπεζες.
Ετσι έφτασαν τα ζουζουνάκια κι άλλες παπαριές του Γιαννίκου να παίρνουν ένα σκασμό δάνεια την ίδια ώρα που υπήρχε άβατο στο λογιστήριό του για τις ελεγκτικές αρχές.
Αναρίθμητες είναι και οι ιστορίες που θέλουν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ να κατευθύνονται για ελέγχους σε μηντιακές επιχειρήσεις των σεσημασμένων νταβατζήδων και να επιστρέφουν άπραγοι στην βάση τους μετά από παρέμβαση του αρμόδιου (!) στη διαπλοκή με τους νταβατζήδες, υπ. Οικονομικών. Ομιλούμε για όλους σχεδόν τους υπ. Οικονομικών κι όχι μόνο της μεταπολίτευσης.
Τα τηλεσκουπίδια είχαν πάντα την επιβράβευση του κράτους. Μάλιστα σύμφωνα με ένα σενάριο που διακινείται ευρέως, η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ των κηφήνων,  έκλεισε ώστε να μην μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τα κυκλώματα που γίνεται τέλος του μήνα. Τον ρόλο της ΕΡΤ έχει αναλάβει ήδη το Mega.
Στο μεταξύ τα περισσότερα κανάλια είναι χρεοκοπημένα μια και έχουν κυρήξει στάση πληρωμών στους προμηθευτές τους.
Μάλιστα γνωστό φιλομνημονιακό μαγαζί βρίσκεται στα όρια της διάλυσης και δεν αποκλείεται να σκάσει ως το φθινόπωρο.
Μέσα σ΄αυτό το περιβάλλον και με την Τρόικα να δείχνει επιτέλους το σκληρό προσώπό της (και) προς τους διεφθαρμένους Ελληνες πολιτικούς-η δόση σε δόσεις-και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, κάποιοι επιχειρούν να αλλάξουν το προφίλ τους. Ο φόβος για το τσουνάμι της λαικής οργής-η πείνα θα ξυπνήσει όπου νάναι τους ηλίθιους κοιμώμενους και αποχαυνωμένους πολίτες-για τα σκουπιδοπρογράμματά τους, έχει σημάνει συναγερμό.
Ακόμη και ο ΑΝΤ1 που δεκαετίες τώρα είναι ο απόλυτος άρχοντας των τηλεσκουπιδιών ψάχνεται να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του, ενώ το  STAR επιχειρεί εντυπωσιακή κωλοτούμπα προς την σοβαρότητα με φθαρμένα όμως υλικά και δίχως να έχει την τόλμη να απαρνηθεί την φτηνιάρικη συνταγή Μαλέλη που το «καθιέρωσε στα νεανικά κοινά» όπως ισχυρίζεται η ομάδα Μαλέλη και οι λοιποί μανατζαρέοι της διοίκησης. Μια συνταγή που δεν τραβάει. Οι Βαρδινογιάννηδες  χρόνια τώρα πληρώνουν ένα παθητικό μαγαζί που παράγει τηλεσκουπίδια. Το μόνο που πέτυχε η συγκεκριμένη συνταγή ήταν να κάνει ακόμη πιο ηλίθια τα ελληνόπουλα ("νεανικά κοινά") παίρνοντας την σκυτάλη του βομβαρδισμού με ηλιθιοδίνη από τους αρμόδιους εκδότες-επίσης χρεοκοπημένους.
Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΙ ψάχνεται να βρει ταυτότητα μέσα από τραβεστί επιλογές 70% φιλομνημοινιακός και 30% αντιμνημονιακός με τον Τράγκα κυρίως να έχει αναλάβει αυτό τον ρόλο, όταν δεν βρίσκεται στην αγαπημένο του Hotel de Paris.
Eδώ που θα πέσει πολύ γέλιο είναι στο περίφημο Mega, με τον Ψυχάρη να επιχειρεί να πάρει πάνω του την ενημέρωση τοποθετώντας δικούς του ανθρώπους με αποτέλεσμα ο Παναγιωτόπουλος να βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Μιλάμε για μακελειό κανονικό, το οποίο θα μας προσφέρει ένα υπέροχο τηλεσήριαλ πολύ σύντομα καθώς οι ελεγχόμενες από την Τρόικα τράπεζες θα κόψουν εντελώς τα θαλασσοδάνεια στους μηντιάρχες. Το να βρεθεί το Μega σε χέρια Ρώσων η Τούρκων επενδυτών, θα είναι το πλέον τυχερό σενάριο για τους εργαζόμενους αν και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ σύντομα θα ξεσπάσει η μπόρα στη Μεσογείων παρά το γεγονός ότι η αστεία συγκυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει το κανάλι του Μπόμπολα.
Μόνο που οι κάνουλες του χρήματος κλείνουν βίαια. Η απόφαση να δοθεί η δόση σε δόσεις θα στερήσει την δυνατότητα στους χυδαίους υπουργούς να μοιράσουν διαφημιστικό χρήμα στα ΜΜΕ και το τι θα ακολουθήσει δεν χωράει σε λέξεις.
Κάποιοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις χημικές ουρές των τηλεσκουπιδιών με τις οποίες μας ψεκάζουν  δεκαετίες τώρα. Λίγη υπομονή μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου