Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

"Πατριωτικό Μέτωπο": Και μετά τη λάσπη, κοπριές για τη Ζειά.

Αθήνα, 15  Ιουλίου, 2013.  
ΠΑΜ: Και μετά τη λάσπη, κοπριές για τη Ζειά.
Έχουν πια χάσει εντελώς τη ψυχραιμία τους με το Πατριωτικό Μέτωπο, τα αριστεροδέξια λαμόγια,.
Αφού η λάσπη τους, τους (περί σχεδίων του ΠΑΜ, «για διάλυση της Ελλάδας σε καντόνια» και περί «προτυποποίησης της κλεπτοκρατικής Ελβετίας»)  επιστράφηκε καταλλήλως, εφεύραν σήμερα πουρνό-πουρνό, νέο ψέμα, αυτή τη φορά όχι λάσπη, αλλά… κοπριές: Το Πατριωτικό Μέτωπο, έφερε – γράφουν - μεταλλαγμένο σπόρο Σπέλτ και το έδωσε στους Έλληνες αγρότες.
Αυτό που δε λένε στις ανώνυμες συνήθως ανακοινώσεις τους – τις οποίες δυστυχώς χωρίς διασταύρωση μετέδωσαν και έγκυρα Blogs και Ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο – είναι πως η «μετάλλαξη», έγινε πριν… 12.000 χρόνια και μάλιστα με φυσικό τρόπο, μέσα από τις χιλιετηρίδες της πορείας του αρχαίου αυτού Δημητριακού.
Επικοινωνήσαμε αμέσως με τον επικεφαλή της Τράπεζας Σπόρων της Γερμανίας, καθηγητή Φράνκ, από τον οποίο ζητήσαμε να πράξει τα δέοντα.
Ο καθηγητής φυσικά – ο οποίος μάλιστα διετέλεσε Επιθεωρητής του Ινστιτούτου του οποίου τις αναφορές χρησιμοποίησαν οι άθλιοι ως επιχείρημα – απάντησε αμέσως στον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Σταύρο Βιτάλη, γράφοντας:
Ναι. Μεταλλάχθηκε ο αρχαίος αυτός σπόρος. Όπως μεταλλάσσονται με φυσικό τρόπο, όλοι οι σπόροι και τα φυτά που βρίσκονται στον Πλανήτη Γη, μέσα στις χιλιετηρίδες της πορείας τους. Έτσι και ο αρχαίος αυτός σπόρος, κάπου 12.000 (ολογράφως: δώδεκα χιλιάδες) χρόνια πριν, ξεχώρισε από τις ποικιλίες δημητριακών και κατέληξε στο Triticcum Dicoccum Spelta Aegilops (Τρίφυλλον, Δίκοκον, Αιγαιακόν, Σπαρτόν καθ’ ημάς).
Έτσι λοιπόν, ξανακαταλήγουμε στο «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη: Τα λαμόγια, χρήσιμοι ηλίθιοι του δεκάρικου μάλλον, φρόντισαν να παρουσιάσουν κάτι που έγινε με φυσικό τρόπο πριν 12 αιώνες, ως σημερινό, και μάλιστα φτιαγμένο – αν είναι δυνατόν – στο… εργαστήριο.
 Δυστυχώς για αυτούς και για όσους αναμετέδωσαν επώνυμα την κατασκευασμένη «είδηση», κατατίθενται από σήμερα μηνύσεις και αγωγές, με μάρτυρες κατηγορίας Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Ερευνητές από Ελλάδα και Ευρώπη. (Για να τους δούμε και μόνο να κλαψουρίζουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, πως «κάναμε λάθος, το είδαμε και το αντιγράψαμε, συγγνώμη ρε παιδιά κλπ κλαψομ….», αξίζει πιστεύουμε τον κόπο).
Εμείς στο Πατριωτικό Μέτωπο, το Αλληλέγγυον και τη Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων, είμαστε αποφασισμένοι να ξηλώσουμε τη Monsanto και τα «τσιράκια» της από την Ελλάδα. Να διώξουμε τα δηλητήρια των πολυεθνικών τους, οριστικά από το ελληνικό τραπέζι. Το κάναμε πράξη και θα το συνεχίσουμε ακλόνητοι. Όσο και αν οι διαφόρων τύπων κοπριές, πετούν τις βρωμιές τους.
Για να πάρουν – επιτέλους - τα όνειρα εκδίκηση…
Υ.Γ. 1: Παρακαλούμε τα φιλικά Ιστολόγια και τις Ιστοσελίδες, να αποσύρουν αμέσως την αναμετάδοση της κατασκευασμένης «είδησης».
Υ.Γ. 2. Για περισσότερα, δείτε την σημερινή επιστολή του Καθηγητή Φρανκ από την Τράπεζα Σπόρων της Γερμανίας, προς τον Πρόεδρο του Κινήματος, κ. Σταύρο Βιτάλη.
Υ.Γ. 3. Δείτε επίσης την ανάλυση των αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων του Σπελτ/Ζειάς, για να διαπιστώσετε μόνοι σας, πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα ως Ζειά, και τα οποία είναι απλά στάρια, και μάλιστα όχι για ψωμί (μαλακά στάρια) αλλά για ζυμαρικά (σκληρά στάρια).
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου