Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 458, Τρίτη 30.07.13: Να τελειώνουμε με την παιδική χαρά των ξύλινων αλόγων

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 458 Τρίτη 30.07.13

Να τελειώνουμε με την παιδική χαρά στην Ελληνική Πολιτική και την Ελληνική Δημοσιογραφία.
Αυτά τα περί Τροίας και ξανθών Τροϊκανών και ξύλινων αλόγων.
Να ψεκάσουν τους περιεχόμενους του αλόγου με αεροζόλ, μια και μοιάζουν η είναι ψείρες.
          Τα νομοθετήματα των ξανθών που υπογράφουν οι μελαψοί μας, χρειάζονται – είναι από  μεταγλώττιση και αποτελούν ατέλειωτη περιπέτεια για δικηγόρους, ενώσεις καταναλωτών, δικαστές και πολίτες τέλος μια και κανένας δεν μας υπολογίζει, σαν τελευταίους και ασήμαντους, παρότι όλα πρέπει να γίνονται και γίνονται, για εμάς τους πολίτες καταναλωτές αγαθών και υπηρεσιών.
          Η συνέχιση της γελοιότητας να δημοσιογραφούν μικροί και μεγάλοι, σπουδαίοι και ασήμαντοι δημοσιογράφοι, χρησιμοποιώντας σαν καλέμι και σφυρί τον όρο : η τρόικα, οι τροικανοί και ο Στουρνάρας με την τρόικα και τρόικα και τροικανοί κάθε μέρα και παντού, αυτός ο όρος όπου διαβάσεις και όπου ακούσεις, αρχίζει να μας φέρνει να ξεράσουμε τα άντερά μας για την σοβαρότητα και των Ελλήνων Δημοσιογράφων και των Ελλήνων πολιτικών, μια και οι δημοσιογράφοι παίρνουν έτοιμα τα Δελτία Τύπου από τα Υπουργεία και τα καταχωρούν.
Αυτά κάνουν οι Έλληνες Δημοσιογράφοι, αυτή την δημοσιογραφική έρευνα κάνουν και αυτά μας ταΐζουν οι Έλληνες Δημοσιογράφοι.
Ο Νίκος Κακαουνάκης είπε κάτι που δεν θα σβήσει από τον ουρανό, για τους Έλληνες Δημοσιογράφους, θυμηθείτε το.
Δυστυχώς, παρότι η ελπίδα της Γής είναι οι δημοσιογράφοι και η δημοσιογραφία, φαίνεται ότι τους πέφτει βαρύ και προτιμούν το υπαλληλίκι.
Δημοσιογράφοι υπάλληλοι των πολιτικών – κομματικών και οικονομικών συμφερόντων της ελίτ.
Παρότι πολλοί από αυτούς πεινούν στην κυριολεξία, σαν και εμάς, δεν ξεφοβίζονται, δεν ξεπετάγονται, δεν τολμούν να αναδύσουν τις αλήθειες, νομίζω επειδή πλημυρίσαμε στα ψέματα.
          Πλημύρα θαλασσών τα ψέματα και τα παραπλανητικά δημοσιεύματα, ειδικά στην πραγματική οικονομική δημοσιογραφία.
          Για το που, από ποιους και πως, εξαφανίστηκαν τα δανεικά κεφάλαια που εκπλειστηρίασαν το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους Έλληνες Πολιτικούς, και τους 300, τους εκλεγμένους μας, κανένας δημοσιογράφος δεν εκχυλίζει την απαραίτητη παλίρροια, ώστε να μπορούν οι Δικαστές να ζητήσουν να δικάσουν τους πολιτικούς και όχι τους πολίτες.
          Ζητούμε να διαγραφεί και να μην ξανακουστεί ούτε να ξαναγραφτεί ό όρος τρόικα και τροικανοί που εκτρέπει την συνείδηση σε δήθεν μύθο με πραγματική όμως κατάληψη της Ελληνικής πολιτικής διοίκησης, εξ αιτίας, της όπως παρουσιάζεται, παιδιάζουσας συμπεριφοράς και ανικανότητας και ανεπάρκειας των πολιτικών του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Ζητούμε να ονομάζονται στο εξής Εκπρόσωποι των Δανειστών η Συνεργάτες των Δανειστών.
Η όπως αλλιώς κρίνεται σωστή η διατύπωση και επονομασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου