Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ. ΕΚΘΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18193:2013-06-12-15-40-39&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2KOUVELIS

Τους πούλησε όλους. Για την εξουσία και την ασίγαστη αρχομανία του, πολιτική και ανθρώπινη. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο μπαρμπα-Φανούρης, το δεκανίκι του δοσίλογου Σαμαρά, γνώριζε όλες τις κινήσεις του για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Και εαν όσα υποστηρίζει το ρεπορταζ μας, σας βρίσκουν αντίθετους, διαβάστε τι δήλωσε ένας δικός του άνθρωπος, ο Χ. Χωμενίδης, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγο.
«Η στάση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ή θα έπρεπε να υποστηρίξει ευθαρσώς την απόφαση της κυβέρνησης, ως ένα επώδυνο πλην αναγκαίο μέτρο. Ή θα όφειλε να αποσύρει σήμερα κιόλας την κοινοβουλευτική της στήριξη και να επωμιστεί το βάρος της προσφυγής στις κάλπες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, αμφίθυμες αντιδράσεις, δυσανάγνωστες για τον Έλληνα πολίτη ενστάσεις, πολυλογάδικα «ναι μεν αλλά» είναι κατώτερα της ιστορίας μας και αυτοκτονικά. Πόσω δε μάλλον όταν διακινείται αδιάψευστη η φήμη πως η Δημοκρατική Αριστερά είχε προκαταβολικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για ό,τι θα συνέβαινε στην ΕΡΤ» συνεχίζει ο κ. Χωμενίδης.
«Κατόπιν τούτου, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή και αποχωρώ, με βαθιά προσωπική οδύνη, από τη Δημοκρατική Αριστερά. Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον» καταλήγει.
Στο μεταξύ, πριν από λίγο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Νομίζω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος..." χωρίς να διευκρινίζει τίποτα περισσότερο.
Κάτι όμως ξέχασες να αναφέρεις παλάνταζα και κατάπτυστε πολιτικά Οικονόμου. Ότι το τέλος ακόμα δεν το υπέγραψε ο λαός. Και όταν βγει στο δρόμο, εσύ θα είσαι από τους ασυγχώρητους που θα πληρώσεις τη νύφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου