Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11229:2013-02-08-17-27-48&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

drastes

Νέες φωτογραφίες και βίντεο έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα από τη σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης, με στόχο να αποδείξει πως ο τραυματισμός τους προέκυψε από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας, στην οποία τονίζεται ότι δεν προκύπτει άσκηση αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια της κράτησης των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης, αλλά τα τραύματα προκλήθηκαν κατά τη συμπλοκή, ώστε να επιτευχθεί η σύλληψή τους και να απελευθερωθεί ο γιατρός που είχαν επιβιβάσει βίαια στο αυτοκίνητό τους.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στις 15:30. Αστυνομικές πηγές σημείωναν ότι οι νεαροί αρνήθηκαν να παραλάβουν τις σχετικές παραγγελίες που αφορούσαν την ιατροδικαστική τους εξέταση και δεν κατέστη εφικτό να εξεταστούν μέχρι σήμερα καθώς δεν γνώριζαν σε ποια φυλακή θα μεταχθούν.
Εδώ πάντως φαίνεται σαν κάποιος να τραβάει τα μαλλιά του Μιχαηλίδη ... για τις ανάγκες της φωτογράφισης που λένε και οι καλλιτέχνες... 
mixailidis2
mpoyrzoykos
mpoyrzoykos2
romanos2
romanos3

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα κάνανε τα μουνόπανα! Ας τα χαίρονται οι μπάσταρδοι γονείς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου