Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

"Πατριωτικό Μέτωπο": Οι μισθοφόροι της Blackwater στην Αθήνα!


Αθήνα  27  Φεβρουαρίου  2013.
Οι μισθοφόροι της Blackwater στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όλες τις πηγές, επιβεβαιώνεται οριστικά πια και από επίσημα χείλη, η εδώ και δύο χρόνια και για πρώτη φορά δημοσιευθείσα από το Πατριωτικό Μέτωπο πληροφορία, πως «ξένοι μισθοφόροι θα κληθούν να αναλάβουν την ασφάλεια της χώρας».
Το πολιτικό σύστημα, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει και στην «τελευταία πράξη του δράματος», καταργώντας ουσιαστικά τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δυνάμεις Ασφαλείας (ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ), και αναθέτοντάς την ασφάλεια της Βουλής, σε εγκληματικές μισθοφορικές οργανώσεις, όπως η πρώην Blackwater και νυν Academi. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη πια στα όργανα, τα στελέχη των οποίων έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους Νόμους. 
Όλα «μυρίζουν» Δεκεμβριανά του ’44. Το πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του και αυτή τη φορά, όπως έγινε το ’44, σε συνεργασία πάντα με τα ξένα αφεντικά, χωρίζει το Λαό σε «αμνούς και ερίφια», σε αριστερούς και δεξιούς, σε εθνομηδενιστές και εθνικιστές, σε ρατσιστές και αντιρατσιστές, σε πράσινους και βένετους.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται όμως, ως δράμα ή ως φάρσα. Οι αντινεοταξίτικοι λεονταρισμοί τύπου σταλινικής και ροζουλί αριστεράς και τύπου Καμένου, αυτή τη φορά, δείχνουν να μην έχουν κανένα νόημα: Ο Λαός είναι μόνος του απέναντι σε ένα αδυσώπητο σύστημα κομματικομαφιόζικου τύπου, όπου όλοι, από την άκρα αριστερά, έως την άκρα δεξιά, δείχνουν έτοιμοι να αναμετρηθούν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας.
Και απέναντι σε όλον αυτόν τον κακό δαίμονα, η νηφάλια και αποφασιστική φωνή του Πατριωτικού Μετώπου: Αδέλφια Έλληνες. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε χωρίς να ανοίξει μύτη. Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, αν εμείς ο Λαός, πάρουμε αποφασιστικά τις τύχες μας στα χέρια μας. Μπορούμε να σταματήσουμε την πορεία προς την άβυσσο.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.  Να παραδώσουμε στον ελληνικό Λαό, αυτό που θα έπρεπε να έχει από το 1830: Την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όλες δηλαδή τις εξουσίες, στα χέρια του Λαού.
Το κατάφεραν άλλοι Λαοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com 
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου